Cum te integrezi într-o nouă echipă

1 48313 original jpg jpeg

Ai un nou job şi nu ştii cum să te integrezi mai uşor în echipă şi să rezolvi cu succes sarcinile care ţi se dau? Iată câteva trucuri care te vor ajuta să te apropii mai repede de noii tăi colegi!

Nu-ţi impune părerea

Munca de echipă presupune să lucrezi împreună cu noii colegi. Aşadar,nu încerca să-ţi impui punctul de vedere,ci susţine-l cu calm şi cu argumente.

Nu întrerupe discursurile colegilor,fii atentă la ideile lor şi foloseşte ce este mai bun din ele,îmbunătăţindu-ţi propria activitate.

Respectă-ţi angajamentele

Colegii trebuie să ştie că se pot baza pe tine. Prin urmare,este important să respecţi îndatoririle de serviciu şi activităţile suplimentare pe care te angajezi să le faci. Aşa câştigi respectul şi încrederea lor.

Ţine cont de sfaturi

Află care-ţi sunt responsabilităţile,pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată echipa. Cere părerea colegilor cu privire la calitatea muncii tale şi ţine cont de sfaturile lor.Caută soluţii

Împarte cu echipa şi succesele,şi eşecurile. Când ai reuşit să-ţi îndeplineşti sarcinile,mulţumeşte-le colegilor care te-au ajutat.