Cum trebuie să te îmbraci la un interviu de angajare

1 71034 original jpg jpeg

Felul în care eşti îmbrăcată este important atunci când mergi la un interviu de angajare. La urma urmei, ţinuta face prima impresie. Trebuie să fii atentă la felul în care arăţi, dar şi la gesturi.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta în acest sens:

1. Alege o fustă sau un pantalon

În timp ce bărbaţii aleg o pereche de pantaloni formali,doamnele ar putea alege între pantaloni şi fustă. Optează pentru culori subtile,cum ar fi gri,bleumarin,maro sau alb. Culori ca purpura şi indigo sunt prea luminoase pentru ocazii oficiale cum ar fi un interviul de angajare. Atunci când vine vorba de a purta  fustă la un interviu,regula este că nu ar trebui să nu fie prea scurtă (indicat este nu mai mult de trei degete deasupra genunchilor). O poţi combina cu o bluză de culoare deschisă sau cu o cămaşă. Alege nuanţe pastelate de albastru,roz şi violet,deoarece sunt cele mai potrivite alegeri.

2. Trebuie să ai unghiile îngrijite

Pentru angajatori,unghiile lungi dau impresia unei personalităţi dezorganizate. Înainte de a merge la interviu,asigură-te că ai unghiile mai scurte şi optează pentru culori discrete. Dacă obişnuieşti să te dai cu lac de unghii,atunci este şi mai bine.

3. O coafură elegantă este necesară

Când vine vorba de aranjarea părului,cel mai bine este să optezi pentru o coafură care să-ţi ofere confort. Dacă ai părul rebel,poţi să-l prinzi într-un coc simplu. Dacă ai părul scurt lasă-l pe spate şi dă-l după urechi. Incearcă să nu-ţi vină în ochi,astfel încât faţa ta să fie vizibilă pentru intervievator.

4. Nu exagera cu machiajul

Machiajul natural este cel mai potrivit pentru un interviu. De exemplu,poţi aplica o linie subţire de tuş,dar să nu foloseşti niciun fard de ochi şi nu opta pentru smokey eyes. Pentru buze,foloseşte nuanţe discrete. Fardul de obraz ar trebui să fie,de asemenea,foarte puţin. Păstrează-l cât mai natural.

5. Verifică bretelele sutienului

Dacă optezi pentru o rochie fără mâneci la interviu,asigură-te că bretelele sutienului sunt drepte,  înainte de a intra în sală. Este de preferat să porţi un sutiencu bretele transparente. Un incident de modă la un interviu ar putea atrage atenţia mai mult decât îţi imaginezi.Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg