De ce să pui unt în cafea?

1 66285 original jpg jpeg

Există o nouă tendinţă de a prepara cafeaua! Mai nou, în băutura deliciosă care ne dă energie pe întreaga zi, în loc de frişcă sau zahăr se adaugă unt. Aceasta a fost denumită ”cafeaua antiglonţ” şi este benefică pentru sănătatea ta.

În general,suntem sceptici când vine vorba de includerea untului în alimentaţie. Dar,există un tip de unt care nu este rău pentru sănătate:untul organic,natural,care provine de la vacile hrănite cu iarbă. Acest aliment este sănătos deoarece nu provine de la animale care pot fi hrănite cu porumb sau soia,cereale ce pot fi modificate genetic.

Untulpreparat din laptele organic este benefic pentru corpul tău. Iată toate beneficiile pe care le poate oferi acest unt:

Reglează colesterol şi este bun pentru inimă

Untul alimentar conţine o serie de grăsimi sănătoase,care reglează nivelul colesterolului. Are cel mai bun raport Omega-6 şi Omega-3, acizii graşi care reduc ţesutul adipos din organism. În plus,este o sursă bogată de vitamina K,care ajută la reducerea riscului de boli de inimă.

Bun pentru creier,conţine minerale şi nutrienţi esenţiali

Untul natural furnizează grăsimi sănătoase pentru creier şi studiile au arătat că previne apariţia bolilor degenerative sau progresive şi este un bun anti-inflamator. Conţine minerale şi nutrienţi,cum este acidul linoleic,care ajută la reducerea grăsimii de pe abdomen,la creşterea masei musculare şi protejează împotriva cancerului. Vitamina A ajută la menţinerea glandei tiroidiene şi suprarenale. Mai mult,Vitamina K2 susţine densitatea oaselor.

Ideal la micul-dejun

Ai nevoie doar de două linguri de untîn cafea pentru a înlocui masa de dimineaţă.  Acest lucru reprezintă o alternativă rapidă pentru oamenii care sunt mereu pe fugă şi nu au timp pentru a savura un mic-dejun sănătos. Acesta ajută la furnizarea de grăsimi şi calorii esenţiale organismului şi îţi dă mai multă energie decât o sursă de carbohidraţi precum fulgi de ovăz. În afară de a fi sănătos,untul  poate oferi,de asemenea,o textură cremoasă cafelei. Aşadar,bucuraţi-vă de cafeaua de dimineaţă la care să adăugaţi unt! 



Recente

Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg