Detoxifierea înainte de dietă, un pas important în procesul de slăbit

1 54529 original jpg jpeg

Are nevoie organismul de o „curăţare” înainte de un proces îndelungat de eliminare a kilogramelor în exces? Specialiştii chiar o recomandă! Ce variante ai la dispoziţie dacă vrei să urmezi şi tu o cură de detoxifiere afli mai jos.

În trecut,oamenii nu erau într-atât de bombardaţi de toxine,precum urmaşii lor de astăzi. Dieta lor era naturală,nu procesată şi prelucrată în exces. Bun,ai să-mi spui că şi în zilele noastre se încearcă o reîntoarcere la curentul bio,organic,de-a cultiva fructe şi legume neinjectate ori tratate şi de-a hrăni sănătos animale sacrificate apoi pentru consumul uman. Tot degeaba,dacă „instrumentele” de eliminare a acestor toxine din corpul nostru – colonul,plămânii,ficatul,rinichii ori pielea – sunt „înfundate”.

De unde vin toxinele

  • Alimente cu aditivi alimentari
  • Fructe si legume stropite cu pesticide
  • Carne tratată cu hormoni
  • Diverse medicamente,cafea,consum de ţigări şi alcool
  • Apă cu microbi
  • Anumite produse cosmetice
  • Emisiile industriale din atmosferă

Ai nevoie de o cură de detoxifiere?

Te plângi că ai tonusul scăzut,oboseşti repede,nu te mai poţi concentra ca pe vremuri,ţi-e poftă de dulciuri,prăjeli,mâncăruri sărate? Ai un exces în greutate şi eşti predispusă obezităţii? O cură de detoxifiere îţi este mai mult decât indicată!

Detoxifică-ţi organismul natural!

Orice nutriţionist îţi va spune că detoxifierea începe cu introducerea unui aport crescut de fibre în dietă,dublată de diverse remedii depurative pe bază de plante,suplimente alimentare care reglează digestia şi tranzitul intestinal.

4823ab358ca0bf80c8c1ea4d9682647a jpg jpeg

Complexul DetoxComplex de la Herbagetica conţine extracte uscate de plante – forma de administrare a plantelor cea mai concentrată şi eficientă din punct de vedere terapeutic. Aceste extracte se obţin dintr-o tinctură sau dintr-un extract apos dintr-o plantă,din care mai apoi este îndepărtat solventul,obţinându-se o pudră fină şi bogată în principii active. Dacă dintr-o plantă măcinată organismul este capabil să extragă maximum 25% din principiile active,din extractul de plante acesta reţine peste 90%!

Pachetul DetoxComplex contribuie la eliminarea toxinelor din corp la trei niveluri diferite – celular (produsul Detox Celular),la nivelul ţesuturilor (Detox Activ) şi al colonului (Colonax Organic).

O cantitate cuprinsă între şase şi nouă linguriţe de preparat se amestecă cu 260 ml (o cană) de apă,suc de fructe sau iaurt. Produsul se consumă cu 15 minute înaintea mesei de dimineaţă sau a celei de prânz. La maximum 5 minute după fiecare administrare,se consumă încă o cană cu apă.

Ai început cura? La ce să fii atentă

Cât timp urmezi cura de detoxifiere,trebuie să bei musai 1,5-2 litri de apă pe zi,altfel rişti să te constipi! De asemenea,în primele zile,e posibil să te confrunţi cu dureri de cap,balonare,crampe,mâncărimi ale pielii (din cauza faptului că organismul se adaptează unei diete compuse majoritar din fibre).

Campanie susţinută de:

simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png


Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg