Dieta care accelerează metabolismul

1 72122 original jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată să-ţi detoxifici corpul? Tot ceea ce consumăm trebuie să fie de ajutor procesului de detoxificare, dar acestea trebuie să fie furnizate cu fluidele necesare. Roşiile sunt alimente care conţin licopen, care îl găseşti şi în legume şi cereale, antioxidant care va stimula procesul de curăţare.

Dacă eşti gata să detoxifici corpul,începe cu un regim alimentar în timpul weekend-ului. Această băutură te va ajuta să slăbeşti.

Ai nevoie de:

-300 ml de apă

-1 lingură de sirop de arţar

-2 linguri de suc de lămâie

-1 linguriţă de ardei iute

-1 linguriţă de ghimbir

Pregătire

Amestecă toate ingredientele menţionate şi băutură sănătoasă este gata. Bea seara,înainte de a merge la culcare.

Stimulează metabolismul cu această băutură:Ai nevoie de: 

-6 linguri de suc de lămâie

-4 căţei de usturoi

-2 roşii

-500 ml de apă

-6 cuburi de gheaţă

Pregătire

Amestecă toate ingredientele într-un blender,şi bea această băutură dimineaţa,înainte de mânca micul dejun. În timpul weekend-ului,consumă ceai verde fără zahăr în cantităţi mari în loc de apă. Încearcă să consumi numai legume şi cereale,dar cu moderaţie.

Ştiai că ghimbir este bun pentru slăbit? Ghimbirul te va face să te simţi sătulă,ceea ce înseamnă că reduce consumul de alimente. Mai mult decât atât,ghimbirul funcţionează ca un inhibitor al apetitului natural,care este o modalitate foarte bună de a pierde kilogramele în plus. Suprimă pofta de mâncare în mod natural. Nu are calorii,şi atunci când este adăugat în bucate sau în ceai,te poate ajuta în atingerea obiectivelor de a slăbi.

Ghimbirul este cunoscut ca un aliment termogenic şi de aceea este bun pentru procesul de slăbit. Acesta creşte temperatura corpului şi ajută la îmbunătăţirea metabolismului,astfel încât corpul va putea arde mai multe grăsimi. Este benefic pentru sistemul digestiv în ansamblu,ajută la reglarea şi uşurarea circulaţiei produselor alimentare prin stomac şi intestine. Atunci când produsele alimentare se mişcă mai uşor,vei pierde în greutate mai uşor.