Dieta cu ananas te ajută să topeşti 500 de grame pe zi. Iată cum!

dieta cu ananas jpeg

Pe lângă faptul că este o cură de slăbire delicioasă, pentru că îţi permite să te delectezi cu acest fruct savuros, dieta cu ananas, care durează 10 zile, îţi promite să îţi subţieze talia cu câţiva cetimetri. Dacă ai metabolismul bun şi nu suferi de constipaţie, la finalul dietei poţi constata că ai pierdut aproximativ 5 kilograme.

Ananasul este un fruct recomandat în curele de slăbire,pentru că este într-adevăr o minune pentru digestie. În plus,este foarte gustos şi nici nu vei simţi că ţii dietă. În zece zile te poate scăpa de surplusul de kilograme,dar te sfătuim să nu prelungeşti cura,pentru că este săracă în elemente nutritive.

Slăbeşte cu dieta Buddha

Bine de ştiut despre dieta cu ananas!

Nu este o dietă pe termen lung şi te sfătuim să nu apelezi la ea ori de câte ori te îngraşi câteva kilograme. Efectul scade pe măsură ce o ţii de mai multe ori.

Cum acţionează dieta cu ananas asupra digestiei

Ananasul îmbunătăţeştedigestia,mai precis ajută stomacul să digere bine alimentele şi scade riscul de balonare. Mai mult decât atât,aduce beneficii şi la nivelul pielii,căreia îi menţine supleţea şi fermitatea. Un alt avantaj pe care îl aduce ananasul organismului este legat de controlul asupra apetitului.

Chiar dacă nu ţii dieta cu ananas, dacă îţi e foame,mănâncă o felie – două din acest fruct şi senzaţia se va diminua puţin. Lista beneficiilor continuă cu faptul că ananasul stimulează arderea grăsimilor în corp. Toate astea,deşi are foarte puţine calorii,respectiv 100 de grame de ananas proaspăt furnizează corpului aproximativ 52 de calorii.

Dieta cu ananas - Nu depăşi numărul de calorii

Dacă ai cutii de compot în casă,trebuie să ştii ca 100 de grame de fruct din compot au în jur de 83 de calorii. Ca să urmezi dieta şi să obţii efectul scontat – poţi slăbi până la cinci kilograme în doar zece zile – trebuie să bei dimineaţa,pe stomacul gol,apă cu lămâie,să bei cel putin doi litri de apă şi să nu depăşeşti 1000 de calorii zilnic.

Meniul pe o zi

La micul dejun savurează trei felii de ananas sau o jumătate de conservă de ananas şi un iaurt mic cu cereale integrale,în care ai pus o lingură de seminţe de in râşnite.

Prima gustare în dieta cu ananas constă într-un pahar de suc de ananas,o felie de pâine integrală şi un ou fiert.

La prânz consumă o supă de legume şi o porţie de peşte sau de pui la grătar.

Regim împotriva retenţiei de apă

A doua gustare în dieta cu ananas constă într-un pahar de suc de ananas şi un iaurt mic.

La cină poţi lua o salată cu ananas şi puţin pui la grătar sau preparat altfel,dar fără grăsimi.

A treia gustare,pe care o iei cu cel puţin o oră şi jumătate înainte de culcare,constă în trei felii de ananas sau o jumătate de conservă de ananas şi câteva migdale.

Pentru că este destul de drastică,nu recomandăm dieta cu ananas pentru perioade mai lungi de timp,din cauză că pot apărea carenţe nutriţionale în corp.Recente

burnout jpeg
SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg