Dieta cu avocado: slăbeşti 5 kg în 14 zile. Iată ce să pui în meniu

1 74531 original jpg jpeg

Dacă eşti o mare consumatoare de avocado, ar fi bine să ştii că acest fruct te ajută să slăbeşti. Dieta cu avocado este recomandată persoanelor care vor să consume grăsimi sănătoase şi să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.

Dieta cu avocado - Un fruct minune

Provenit din Mexic şi Guatemala,avocado este numit fructul minune deoarece conţine grăsimi bune,necesare organismului şi o serie de vitamine care îţi întăresc imunitatea.  Deşi nu este un aliment foarte ieftin,merită toţi banii şi are foarte multe avantaje pentru sănătate.  Este un aliment foarte săţios,aşa că dacă decizi să ţii dieta cu avocado,nu îţi va fi deloc foame pe parcursul unei zile.

Conţine grăsimi bune

Grăsimile bune din avocado păstrează nivelul de insulină constant şi te ajută să le arzi pe cele nesănătoase din corp. Nu ai voie să consumi alcool în timpul dietei şi trebuie să ai grijă ca mâncarea să nu depăşească 100 g de porţie. Vei observa o îmbunătăţire a nivelului de colesterolşi vei fi mai puţin predispusă la bolile cardiace,atacuri cerebrale sau diabet.

Citeşte şi Bea zilnic smoothie de avocado şi vei slăbi

Atenţie!

Chiar dacă dieta cu avocado presupune să consumi acest fruct zilnic,trebuie să ai grijă la cantităţi deoarece există riscul să te îngraşi dacă îl vei consuma în exces.

Dieta cu avocado

Dimineaţa: o felie de pâine integrală şi jumătate de avocado

Gustare:un iaurt semidegresat cu fructe de pădure

Prânz:somon la grătar cu salată guacamole din avocadă şi roşii

Gustare:un pumn de fructe goji

Cină:o salată de rucola cu roşii şi mozarella 

Meniul în dieta cu avocado poate varia de la o zi la alta. Mai poţi consuma peşte oceanic,carne slabă,legume,fructe proaspete,brânzeturi şi cereale integrale.

Sursă foto: eatthis.com

Citeşte şi 12 beneficii uluitoare ale consumului de nucă de cocos