Dieta cu friptură. Slăbeşte 15 kg în 5 săptămâni

1 69915 original jpg jpeg

Vrei să slăbeşti, dar nu reuşeşti să treci şi la acţiune? Simţi că te-ai înfometa alegând una dintre dietele despre care ai citit până acum şi că nu ai rezista să o urmezi mai mult de trei zile? Am o soluţie grozavă pentru tine!

Este vorba despre o dietă ce are ca aliment de bază friptura. Cât de bine sună! Nu-i aşa? Te asigur că vei avea o dietă ce nu îţi va pune prea multe dificultăţi. Vei scăpa de 15 kilograme în doar cinci săptămâni. Aşadar,iată ce presupune această cură de slăbire:

LUNI:

Micul dejun. Ştii că este cea mai importantă masă a zilei! Aşa că,nici să nu te gândeşti să îl sari. Începe ziua cu un pahar mare de apă plată,multă lămâie,frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi,mănâncă o pulpă de pui făcută la grătar şi o roşie. Parcă ziua arată mult mai bine cu stomacul plin! Ştiu! Deja începi să vezi cu încredere această dietă.Gustare: două prune.Prânz:o friptură din piept de curcan şi o salată mare de varză,dar şi 50 de grame de orez fiert.Gustare:o parăCina:o bucată de peşte făcut pe grătar,alături de 150 de grame de broccoli.

MARŢI

Un pahar mare de apă plată,multă lămâie,frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi,mănâncă un iaurt şi o bucată de carne de curcan fiartă.

:  o felie de pepene.

:  un peşte fiert şi câteva bucăţi de conopidă făcute la aburi sau fierte.

o pară.

o salată cu pui. Aceasta se prepară din roşii,castraveţi,salată verde,măsline şi bucăţi de pui.

Află care este meniul şi pentru celelalte zile pe clicksanatate.ro