Dieta cu hrişcă te scapă de 6 kg

1 69585 original jpg jpeg

Probabil ştii deja că cel mai important lucru în procesul de slăbit este detoxifierea corpului. Iar dacă vrei să slăbeşti, trebuie să incluzi în dietă, hrişca. Aceasta este foarte sănătoasă şi are beneficii asupra multor probleme de sănătate.

Mai mult decât atât,este considerat alimentul ideal pentru creier,deoarece are capacitatea de a îmbunătăţi memoria. În plus,dacă ai probleme respiratorii,ceaiul de flori de hrişcă este soluţia potrivită pentru tine din cauza efectelor sale de vindecare. De asemenea,aceasta ajută la tratarea aterosclerozei.În plus,hrişca ameliorează efectele chimioterapiei şi radiaţiei,precum şi activitatea mentală excesivă. Iar dacă este consumată în mod regulat,ajută în cazul în care suferi de boli cardiovasculare,cum este  hipertensiunea arterială extrem de ridicată,dar şi la tratarea problemelor digestive. Hrişca nu este o cereală,şi nu conţine gluten.

Dieta cu hrişcă:

Hrişca este un aliment cu un conţinut scăzut de calorii şi conţine foarte multe vitamine,cum sunt B1,B6,P,proteine,aminoacizi,fosfor,iod,fier,potasiu şi magneziu. De aceea,nutriţioniştii recomandă hrişca persoanelor care suferă de anemie,de boli hepatice şi hipertensiune arterială.

Această dietă durează două săptămâni,în urma căreia poţi pierde până la 6 kilograme în timp ce este curăţat organismul,şi sunt relaxate intestinele şi stomacul.

Cum să incluzi hrişca în dietă:

Prepară această reţetă seara. Toarnă jumătate de pahar cu apă fierbinte peste o cană de hrişcă. Poţi pregăti câte căni vrei. Pentru început,începe cu una,apoi include mai multe în funcţie de apetit. Acoperă amestecul şi lasă-l pe timpul nopţii. Nu se fierbe. În dimineaţa următoare,poate fi consumată.

Este permis consumul de hrişcă atât cât se poate,dar fără a adăuga condimente,nici măcar sare. În timpul zilei,trebuie să bei un litru de iaurt kefir,cu 1,6 % grăsime. Şi nu uita de apă.

În plus,este permis să bei cafea,dar nu mai mult de două ceşti pe zi,fără zahăr. În cazul în care vrei să slăbeşti repede,nu trebuie să mai mănânci cu 4 ore înainte de a merge la culcare.

De-a lungul zilei poţi mânca diferite tipuri de legume fierte la abur,cum sunt broccoli,mazăre,spanac,varză de Bruxelles,dar fără adăugare de sare. De asemenea,poţi mânca diferite tipuri de fructe,cum sunt merele,portocalele,căpşunile.

Hrişca te ajută să scapi de pofta de mâncare şi să pierzi în greutate mai uşor.

Credit foto:www.healthyofficial.com