Dieta cu o singură masă pe zi. Slăbeşti 5 kg pe săptămână

dieta cu o singură masă pe zi jpeg

Ai încercat toate regimurile de slăbit şi nu ştii ce să mai pui în aplicare? Atunci când eşti în criză de timp şi vrei să slăbeşti considerabil, poţi încerca dieta cu o singură masă pe zi.

 Este destul de strictă, însă vei putea slăbi 5 kilograme pe săptămână.

Ce presupune dieta cu o singură masă pe zi?

Dieta cu o singură masă pe zi presupune să iei o singură masăbogată,cu ce alimente doreşti,cu condiţia de a mânca dimineaţa sau la prânz. Această dietă este concepută pentru persoanele care nu se pot abţine de la mâncare sau de la anumite alimente şi care vor,totuşi,să slăbească.

Secretul dietei

Poate ţi se pare puţin o singură masă pe zi,însă secretul constă în faptul că acea masă te va menţine sătulă pe tot parcursul zilei şi,astfel,nu îţi va mai fi foame. Ora ideală este ora 12:00 deoarece corpul tău va consuma toate caloriile pe parcursul unei zile întregi.

Dieta cu o singură masă pe zi - Atenţie!

Dieta cu o singură masă pe zi nu trebuie ţinută mai mult de o săptămână deoarece îţi poate afecta organismul. Dacă te împaci cu acest regim şi vrei să îl ţii în continuare,ar fi bine să consulţi un medic nutriţionist,care îţi va spune şi ce anume să mânânci pentru a nu îţi fi foame. Atenţie! O masă pe zi nu înseamnă să mănâncidulciurişi atât. Dulciurile îţi vor crea senzaţia de foame toată ziua iar seara vei da buzna în frigider.

Sfat!

Ca să fii sigură că nu îţi va fi foame toată ziua şi că nu te vei atinge de nicio gustare,încearcă să mănânci ciorbă şi felul doi. Vei vedea că o masă gătită,bogată în nutrienţi şi foarte sănătoasă îţi va fi mai la îndemână decât un produs de patiserie sau un produs de tip fast-food.

Apa, esenţială pentru organism în dieta cu o singură masă pe zi

La orice dietă trebuie să ai grijă ce şi cum mănânci,însă nu neglija apa. Bea cele 8 pahare de apă pe zi sau chiar mai mult şi vei observa rezultatele.

Iată ce poţi mânca:

Ora 12:00

Ciorbă de legume,ciorbă de pui,supă,supă cremă

Piept de pui,piept de curcan,peşte la grătar

Legume sotate,legume la cuptor

Ficăţei

Cartofi la cuptor,cartofi fierţi în coajă

Lasagna

Paste

Brânzeturi

Salate

Ouă

Pâine integrală

Sursă foto gymaholic.co