Dieta cu pepene. Scapi de 5 kg în doar 14 zile

1 70088 original jpg jpeg

Vara este momentul perfect pentru dieta cu pepene. În plus, este perfectă pentru persoanele cărora le place pepenele şi pentru cele care vor să dea jos cele câteva kilograme care sunt în plus. Este delicioasă şi uşor de ţinut.

Pepenele a devenit un fruct popular,şi este gustarea perfectă atât pentru adulţi cât şi pentru cei mici. În plus,pe lângă faptul că este delicios,este foarte nutritiv deoarece conţine mai multe minerale şi vitamine. De aceea,este recomandat celor care au o digestie slabă,probleme cu rinichii şi metabolismul lent. Pepenele este foarte rapid digerabil şi săţios. Acesta este motivul pentru care este un aliment perfect pentru dieta de slăbit,pentru că nu te va lăsa cu senzaţia de foame. De aceea,cele mai multe femei ţin dieta doar pe bază de pepene verde sau galben.Dieta cu pepene durează două săptămâni şi cu care vei ajunge să slăbeşti aproape 5 kilograme.

Meniul dietei cu pepene:

-o felie de pepene;

-un bol de iaurt scăzut în grăsimi;

-o felie de pepene,un bol de orez brun fiert şi o ceaşcă de ceai verde;

-o feli de pâine din grâu integral şi o ceaşcă de ceai verde;

-un bol de orez sau un cartof fiert,o salată din verdeţuri,2-3 bucăţi de piept de pui sau peşte la grătar.

Aceasta este o dietă cu puţine calorii,care va da cele mai bune rezultate în doar două săptâmâni. În plus,la sfârşitul celor 14 zile trebui să incluzi în dietă şi alte alimente pentru a menţine valoarea nutritivă. Astfel vei menţine un echilibru şi nu vei slăbit mai multe kilograme într-un timp foarte scurt. Acest lucru poate crea un efect reversibil.  

Pepenii sunt fructe dulci,cu un conţinut ridicat de

,de aceea va oferi cele mai bune rezultate în doar două săptămâni. Iar zahărul pe care-l conţin este rapid absorbit de fluxul sanguin.

Trebuie să ştii că dacă combini pepenele cu carne sau grăsimi,acesta poate provoca tulburări în metabolism şi va interfera pierderea în greutate. De aceea,în prima jumătate a

trebuie să mănânci pepene şi să nu-l amesteci cu alimente grase sau proteine,cum sunt carnea,ouăle sau produsele lactate cu conţinut ridicat de grăsimi.

Încearcă să eviţi să mănânci alte fructe la cină deoarece metabolismul încetineşte pe timpul nopţii şi zaharurile din fructe se acumulează sub formă de grăsime. În plus,poţi înlocui iaurtul cu kefir,sau brânză de vaci cu un conţinut scăzut de grăsimi.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg