Dieta cu supă de varză, -5 kg în 7 zile

1 65595 original jpg jpeg

Dieta cu supă de varză este foarte strictă, dar are puţine calorii şi promite rezultate în timp scurt. Dacă nu ai alte probleme de sănătate, poţi încerca dieta cu supă de varză, care promite -5 kg în 7 zile.

Dieta cu supă de varză are foarte puţine grăsimi,dar este bogată în fibre. Este o dietă care se ţine doar pe o durată scurtă de timp,cel mult o săptămână,deoarece este foarte drastică şi privează organismul de unele substanţe nutritive.

Secretul acestei diete este să mănânci cât mai multă supă de varză,alături de alte alimente sărace în calorii,cum ar fi fructele şi legumele proaspete. Este destul de greu de ţinut,mai ales că este plictisitor să mănânci zilnic acelaşi fel de mâncare. De asemenea,după ce ai scăpat de kilogramele în plus şi ai renunţat la dietă este important să continui să mănânci câteva zile preparate uşoare şi slab calorice,pentru a evita să pui kilogramele pierdute la loc.

Ce ai voie să mănânci:

Fructe şi legume proaspete,cu excepţia bananelor.

Poţi mânca un cartof copt la cuptor seara.

Bea câte 6-8 pahare de apă pe zi,ceai neîndulcit şi cafea.

Cum prepari supa de varză

Ai nevoie de

6 cepe

2 ardei

500 g roşii,descojite

1 ţelină

3 morcovi

½ de varză,tocată

sare

piper

pudră de ardei iute şi alte ierburi,după gust

Curăţă legumele şi toacă-le Pune toate ingredientele la fiert,împreună cu 12 căni de apă. Adaugă sare şi lasă să fiarbă până se înmoaie legumele. Asezonează cu condiment după gust şi mai lasă să fiarbă 2-3 minute.