Dieta de trei zile te ajută să redevii suplă. Iată meniul-minune!

dieta de trei zile jpeg

Îţi doreşti să redevii suplă, dar fără să ţii regimuri lungi şi complicate? Mâncând fructe, legume şi îngheţată de vanilie timp de trei zile, te vei subţia cât ai bate din palme. Iată în ce constă dieta de trei zile!

Dacă ai constatat că nu prea te mai încap anumite haine din garderobă şi ai vrea să le poţi purta din nou cât ai clipi,fără să le modifici,ai la îndemână o soluţie simplă: urmează dieta de trei zile. În doar trei zile,dacă urmezi cu stricteţe dieta din rândurile care urmează,vei slăbi văzând cu ochii şi vei putea să porţi din nou pantalonii aceia care îţi pun în evidenţă picioarele.

Cum funcţionează dieta de trei zile

Dieta de trei zile se bazează pe un aport scăzut de calorii,cam jumătate din cantitatea pe care ar trebui să o consumăm zilnic în mod normal (adică 2.000). Prin combinaţia de alimente propuse,ea duce la creşterea metabolismului şi la arderea rapidă a grăsimilor din organism. La început,vei elimina surplusul de apă din corp,apoi şi o parte din grăsimi. Dacă alte diete presupun şi exerciţii fizice,cât urmezi această dietă,nu e nevoie să faci abdomene ori să alergi dimineaţa.

Cere sfatul medicului

Înainte să începi dieta de trei zile, e indicat să consulţi medicul de familie,fiindcă poate da peste cap un organism nepregătit. Cu alte cuvinte,dacă ai anumite afecţiuni (hiper sau hipotensiune,diabet,probleme cu stomacul),un regim strict precum acesta le-ar putea agrava.

Ziua 1 în dieta de trei zile

Micul dejun:o ceaşcă de ceai negru sau de cafea,o jumătate de grepfrut (sau sucul de la un grepfrut),o felie de pâine prăjită cu o linguriţă de unt cu conţinut scăzut de grăsimi. Prânz în dieta de trei zile: o salată dintr-o conservă de ton,cinci frunze de salată verde,un ardei,o lingură de ulei de măsline şi un vârf de cuţit de sare,o felie de pâine. Cină:100 g carne slabă (peşte sau pui),cu 100 g fasole verde păstăi,un morcov (sau o sfeclă roşie),un măr (poţi face salată din morcov şi măr),50 g îngheţată de vanilie cu conţinut mic de grăsimi.

Ziua 2

:o ceaşcă de ceai negru sau de cafea,un ou fiert,o felie de pâine prăjită,o jumătate de banană.

200 g de brânză fără grăsimi şi şase biscuiţi graham

doi crenvurşti fierţi,un bucheţel de

(fiert sau crud),un morcov,o jumătate de banană,50 g

de vanilie cu conţinut mic de grăsimi.

Ziua 3 în dieta de trei zile

:o ceaşcă de ceai negru sau de cafea,un măr,100 g de brânză sărată,cinci biscuiţi graham.

un ou fiert tare,o felie de pâine prăjită,o ceaşcă de ceai.

:o conservă de ton,un morcov,200 g conopidă fiartă,o portocală,50 g îngheţată de vanilie cu conţinut mic de grăsimi.

Ce mai poţi include în dietă

În dieta de trei zile mai poţi folosi,pentru a da gust mâncării,lămâie,sare,piper,muştar,oţet,ierburi aromate,sos de soia,ketchup sau alte condimente. Evită alimentele bogate în grăsimi,cum ar fi untul.