Dieta fără carbohidraţi: scapă de 13 kilograme în 30 de zile

dieta fără carbohidraţi jpeg

A trecut ceva timp de la sărbătorile de iarnă, ai terminat de mâncat şi ultimii cârnaţi şi şunculiţă rămase după Revelion, aşa că ai toată motivaţia din lume să încerci o dietă care să te ajute să scapi de kilogramele acumulate în ultimele săptămâni... poate şi de cele mai vechi. Poţi opta pentru dieta fără carbohidraţi, pentru rezultate mai rapide.

Spre deosebire de alte diete,aceasta nu se poate transforma într-un stil de viaţă permanent şi trebuie să fie însoţită de sport,minimum o jumătate de oră pe zi (inclusiv mers pe jos).

Ce alimente ai voie să mănânci în dieta fără carbohidraţi

În principiu,este recomandat să consumi carne de pui,peşte slab,ouă,legume,fructe,nuci,condimente de orice fel,lactate şi cereale integrale,fără gluten. Nu ai voie deloc zahăr în această perioadă,ulei,sucuri (chiar şi cu 0 calorii).

Citeşte şi:Ceaiul şi supa din ghimbir te ajută să-ţi recapeţi silueta

Factori care pot încetini procesul de slăbire

Ca în orice dietă,există câţiva factori care pot face ca procesul de slăbire să fie îngreunat. Între aceştia se numără stresul,deoarece nivelul hormonilor poate interfera cu dieta,dând o stare permanentă de foame. De asemenea,trebuie să eviţi să te cântăreşti tot timpul. Uneori,sunt zile în care slăbeşti mai mult şi altele în care slăbeşti mai puţin-acestea din urmă te pot face să fii atât de dezamăgită încât să renunţi la regim. Un alt factor care poate fi o piedică în această dietă este consumul excesiv de nuci. Deşi nu sunt interzise,ele trebuie consumate cu moderaţie,căci sunt bogate în grăsimi,chiar dacă sunt sănătoase. Iar în final,nu uita să dormi bine,căci somnul are un rol esenţial în orice dietă.

Citeşte şi:10 trucuri ca să îţi recapeţi silueta după sărbători

Reguli de urmat în dieta fără carbohidraţi de 30 de zile

Nu consuma deloc carbohidraţi albi:pâine,orez,cereale,cartofi sau paste,acesta este primul pas pentru obţinerea rezultatelor dorite.

Nu amesteca proteinele cu legume sau cu fructe în dieta fără carbohidraţi. Încearcă să faci mese cu alimente dintr-o singură grupă:ori doar proteine (carne,ouă,lapte),ori doar legume,ori doar fructe.

Bea doar apă sau cafea neîndulcită.Sucurile  şi ceaiurile nu îţi sunt de niciun ajutor. Dacă eşti doritoare,ai voie un pahar de vin pe zi.

Ai voie la o zi de răsfăţ pe săptămână.Ştii care este partea bună a dietei? Ai voie să trişezi o dată pe săptămână,oricând vrei tu. Nu exagera,însă!Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg