Dieta psoriazis. Ce alimente trebuie evitate!

1 73968 original jpg jpeg

Atunci când se vorbeşte despre psoriazis, primul şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştim este că-i o infecţie a pielii. Şi atunci când persoanele sunt diagnosticate cu această afecţiune, ele trebuie să urmeze un tratament şi, mai ales, trebuie să evite anumite alimente, care nu au un efect pozitiv asupra pielii.

Pentru că încă nu s-a demonstrat dacă ar exista vreo legătură directă între alimentaţie şi infecţia pielii,specialiştii spun că atunci când este menţinut un echilibru în ce priveşte greutatea corporală,simptomele şi semnele asociate cu această afecţiune sunt reduse.Încă nu există o listă cu alimentele pe care persoanele care suferă de psoriazis au voie să le mănânce,totuşi,sunt câteva produse care trebuie evitate,deoarece pot agrava boala pielii,psoriazisul. Evitarea acestor alimente ajută la menţinerea unui stil de viaţă sănătos,dar acţionează şi ca un tratament care ajută la menţinerea sub control a infecţiei pielii.

Iată care sunt alimentele pe care nu trebuie să le mănânce persoanele care suferă de psoriazis: Carnea roşie

Pe primul loc în topul alimentelorcare trebuie evitate se află carnea roşie. Această carne conţine grăsimi polinesaturate care înrăutăţesc infecţia pielii,deoarece pot cu uşurinţă să se transforme în agenţi inflamatori.

Băuturile alcoolice

Se ştie că alcoolul deschide vasele de sânge prezente pe suprafaţa pielii şi,pentru că sunt dilatate,apare psoriazisul. Consumul moderat de alcool poate ţine la distanţă această boală a pielii,dar,dacă deja suferi de ea,încearcă să eviţi să bei băuturi alcoolice.

Produsele lactate

Anumite produse lactate conţin grăsimi polinesaturate,aşa cum conţine şi carnea roşie,grăsimi care se transformă cu uşurinţă în compuşi inflamatorii. Laptele şi oul sunt două produse pe care trebuie să le eviţi dacă suferi de psoriazis. Dar dacă vrei să menţii la distanţă această afecţiune,încearcă să eviţi produsele lactate de orice fel.

  

Fructele citrice

În această situaţie,fructele citrice sunt un motiv pentru care nu trebuie să le consumi dacă suferi de psoriazis. Unele citrice,începând de la portocală la grepfrut şi de la lămâia verde la cea galbenă,acestea nu trebuie să se regăsească în regimul alimentar zilnic. Vor înrăutăţi infecţia pielii,şi nu vei mai şti ce să faci.

Alte alimente şi condimente pe care trebuie să le evite cei care suferă de psoriazis sunt:

-mâncarea de tip fast-food;

-roşia;

-scorţişoara.

Sursă:www.pluslifestyles.comRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg