Dieta rapidă de 4 zile cu banane şi lapte

1 69550 original jpg jpeg

A început sezonul în care participi la petreceri şi, desigur, vrei să porţi rochia cu care îţi stă cel mai bine. Dar ce faci dacă nu-ţi mai vine? Ei bine, încearcă dieta cu banane şi lapte, care te va ajuta să scapi de kilograme în mod uşor şi eficient.

Dieta cu banane şi lapte s-a dovedit a fi o metodă eficient de slăbit,care se ţine doar 3-4 zile,şi vei fi uimită de rezultate. Această dietăa fost aplicată prima dată în 1934 de doctorul George Harrop. Ideea din spatele acestui plan de dietă a fost să lase corpul să consume calorii mai puţine,dar să nu ne afecteze organismul.Dieta presupune consumarea de până la 3 banane,împreună cu o cană de lapte degresat la fiecare masă. În plus,există o anumită flexibilitate,dacă a mânca bananele înainte sau după ce bei laptele,sau să fie amestecate amândouă într-un smoothie.De aceea,cel mai recomandat este să fie sub formă de smoothie,deoarece corpul se va bucura de mai multe vitamine şi minerale,plus apă. În plus,în urma acestui plan de dietă vei slăbi,deoarece vei consuma mai puţin de 1000 de calorii în fiecare zi.Fiecare banană conţine în jur de 100 de calorii,iar o cană cu lapte degresat nu mai mult de 80 de calorii. Prin urmare,o masă formată dintr-o cană de lapte şi două banane are 280 de calorii,iar cele trei mese nu depăşesc mai mult de 900 de calorii pe zi.

Beneficiile dietei cu banane şi lapte:

Banana

Bananele sunt bogate în vitamine şi minerale,conţin în special potasiu,care este esenţial pentru funcţionarea normală a organismului. În plus,sunt prezente fibrele care ajută corpul să elimine toxinelecare sunt acumulate. Totodată,sunt saţioase,ceea ce înseamnă că nu îţi va fi foame câteva ore.

Laptele

Laptele degresat este un aliment care nu trebuie să lipsească din dieta zilnică. Este bogat în calciu şi proteine şi nu conţine grăsimi. Calciul pe care-l conţine ajută la dezvoltarea şi menţinerea rezistenţei osoase,dar şi la funcţionarea normală a hormonilor. În plus,conţine proteine care sunt necesare pentru dezvoltarea muşchilor corpului.

Împreună,laptele şi banana oferă

substanţele nutritive de care are nevoie,cum sunt vitaminele,proteinele,fibrele,dar şi minerale. În plus,elementele nutritive primite de la această dietă sunt suficiente pentru a furniza organismului cantitatea de energie pentru a susţine corpul în perioada celor 4 zile.

Credit foto:www.stylecraze.com



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg