Fulgi de ovăz. Cum să slăbeşti rapid cu o dietă bazată pe fibre

1 66444 original jpg jpeg

Cerealele de ovăz sunt o sursă bogată de fibre, care contribuie la detoxifierea organismului, la îmbunătăţirea digestiei şi la pierderea kilogramelor în plus. Descoperă dietele cu fulgi de ovăz care te vor ajuta să arzi rapid grăsimile!

Dieta simplă cu fulgi de ovăz

În fiecare zi trebuie să ai maxim 5 mese compuse din porţii de 250 de grame de fulgi de ovăz. Într-un bol,pune cantitatea de cereale,toarnă un pahar cu apă şi lasă acoperit 10 minute.

După 3-5 zile vei putea slăbi aproximativ  4-5 kilograme.Această dietă se poate ţine de maximum două ori pe an,altfel poate provoca dereglări metabolice.

Dieta cu fructe şi fulgi de ovăz

Dacă ţi-e greu să renunţi la dulciuri,atunci poţi încerca regimul cu fulgi de ovăz combinat cu fructe. În fiecare zi,trebuie să ai 3 mese compuse din fulgi de ovăz şi 2 mese cu fructe. Porţiile de cereale nu trebuie să depăşească 250 de g,iar cele cu fructe – 300 de g. Dacă vrei să mănânci fructe uscate,atunci cantiatea zilnică recomandată este de maximum 100 de g.

La sfârşitul celor 14 zile de regim,vei putea slăbi între 5 şi 10 kilograme.

Dieta cu legume

Ca şi în cazul fructelor,această cură se ţine 14 zile. Cele două porţii zilnice de legume pot fi compuse din salate de castraveţi,roşii,frunze de salată,dovlecei şi vinete. Ai voie să asezonezi salatele cu un pic de ulei de măsline şi suc de lămâie,dar niciodată nu trebuie să foloseşti maioneze sau alte sosuri.

Ai grijă la consumul de sare,deoarece aceasta reţine apa în organism şi împiedică scăderea în greutate. Legumele pot fi consumate crude,pregătite la aburi sau coapte pe grătar.

Chiar dacă aceşti fulgi de ovăz contribuie la scăderea în greutate, cerealele au efecte benefice şi asupra sistemului nervos datorită conţinutului ridicat de fosfor,calciu,fier,magneziu şi zinc.

Poţi slăbi între 5 şi 10 kilograme.

Citeşte şi:

De ce este bine să consumi fulgi de ovăz

Îngrjieşte-ţi tenul cu fulgi de ovăz!