Iată care este cea mai eficientă băutură detoxifiantă!

1 67433 original jpg jpeg

Cearcănele, balonarea, letargia, problemele de concentrare, mirosul neplăcut al corpului, oboseala permanentă, respiraţia urât mirositoare şi diferite probleme ale pielii sunt toate simptome care sugerează că organismul are nevoie urgentă de detoxifiere.

Atunci când organismul este încărcat cu prea mulţi aditivi,cu zaharuri,grăsimi şi alte substanţe nocive,este nevoie ca organismul să consume o cantitatea mai mare de energie pentru a curăţa toxinele. Alimentele pot fi cel mai mare duşman al organismului,dar pot fi şi aliatul pentru sănătate,longevitate şi frumuseţe.

O perioadă de detox nu trebuie să depăşească o săptămână,cel mult 10 zile. Este recomandat să consumi sucuri din fructe şi legume şi să renunţi uşor la mâncarea gătită.

În perioada unei cure de detoxifiere nu este indicat consumul de alcool,cafea şi ciocolată,deoarece aceste alimente reprezintă o sursă de substanţe chimice care nu sunt benefice pentru corp.

Îţi dezvăluim cea mai bună băutură detoxifiantă pentru a începe ziua.

Este indicat să consumi această băutură în fiecare dimineaţă,în perioada în care îţi doreşti să faci o cură de detoxifiere a întregului organism. Pentru prepararea acestei băuturi uimitoare va trebui să ai la îndemână un blender cu pahar şi un storcător.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

1 ou,

1 lingura de miere,

sucul proaspat stors de la o jumătate de lămâie,

un pumn de fulgi de porumb,

2 linguri de zahăr,

 50 ml de lapte.

Cum să prepari băutura:

Pune toate ingredientele,cu excepţia fulgilor de porumb,într-un blender şi amestecă scurt la viteză mare,până compoziţia devine uşor cremoasă. Se toarnă băutura într-un pahar şi se adaugă fulgii de porumb.

Pe lângă această băutură foarte detoxifiantă,include în stilul tău de viaţă mişcări regulate,un somn de cel puţin 8 ore în fiecare noapte,un mic dejun sănătos,plin de substanţe nutririve şi 2-3 căni de ceai verde.