Iată cum să slăbeşti în timp ce dormi!

1 68471 original jpg jpeg

Ştim că în timp ce dormim, metabolismul nostru lucrează încet. Acesta este mai activ ziua, în timp ce noi suntem mai energici. Dar ştiai că există o băutură care poate schimba mecanismul acesta?

Este vorba despre o băutură magică. Aceasta poate fi consumată atunci când vrei să slăbeşti,mai ales în zona abdomenului. Rezultatele sunt evidente după scurt timp.Tot ce trebuie să faci este s-o bei în fiecare noapte înainte de a merge la culcare,şi apoi,stai şi priveşti rezultatele. A scăpa de grăsimea de pe burtă este cel mai greu. Acest suc te va ajuta să ai un abdomen plat.Probabil aceasta este dorinţa tuturor femeilor,mai ales că se apropie vara şi este sezonul în care se merge la mare. Şi mai ales dacă acest lucru se întâmplă în timp ce dormi. Ştim că metabolismul funcţionează mult mai lent noaptea. Aşa că,această băutură va face minuni pentru tine. Doar consumă băutura şi mergi la culcare,apoi apar rezultatele.Castraveţii sunt cunoscuţi pentru prospeţimea pe care-o oferă,deoarece sunt bogaţi în apă. În afară de apă,ei conţin o cantitate semnificativă de fibre şi nu au multe calorii. Aceasta este combinaţia perfectă atunci când vrei să slăbeşti. Acest suc de castravete te ajută să elimini grăsimea acumulată,deoarece conţine doar 45 de calorii.Alte ingrediente pe care le poţi adăuga în suc sunt coriandru sau pătrunjel. Şi acestea sunt sărace în calorii şi ajută la eliminarea disconfortului şi a balonării.  Pătrunjelul şi coriandru sunt bogaţi în minerale,antioxidanţi şi vitamine. Acestea împiedică retenţia de apă,fiind cea care duce la dilatarea stomacului.Pe de altă parte,lămâia curăţă organismul de toxine. Pentru ca metabolismul să lucreze mai repede,eliminarea toxinelor este obligatorie. Ele joacă un rol important în aplatizarea abdomenului şi funcţionarea mai rapidă a metabolismului,dar şi a digestiei.În afară de cele trei ingrediente,se mai adaugă ghimbir,fiind ingredientul minune. De ce este considerat ingredientul minune? Pentru că este cel care face minuni în organism. Este cel care stimulează metabolismul şi ajută la topirea grăsimii din jurul stomacului. În plus,este cel care ajută la prevenirea constipaţiei. Adăugarea acestui ingredient magic în dietă ajută la arderea caloriilor şi la aplatizarea stomacului. În plus,reduce apetitul,ajutând astfel zonele cu grăsime.Adăugarea de aloe vera este la fel de benefic,fiind cea care face minuni atunci când este inclus în diete. Aloe vera pe care-o adăugăm în suc ajută la eliminarea oxidanţilor şi previne răspândirea radicalilor liberi. Este cea care ne dă energie,şi prin urmare,cea care stimulează metabolismul.

Reţeta sucului: Ingrediente

-suc de la o lămâie

-1 castravete

-pătrunjel/ coriandru

-1 pahar de apă

-o lingură de ghimbir ras

-o lingură de aloe vera

Mod de preparare:

După ce speli toate ingredientele,tot ce trebuie să faci este să le pui în blender şi să amesteci. Bea un pahar din această băutură seara,înainte de a te culca,şi vei vedea rezultatele.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg