Ingrediente care te ajută să slăbeşti vara asta

1 68965 original jpg jpeg

Sucurile naturale, cocktail-urile, orice este făcut din fructe, sunt adesea pline de zahăr, ceea ce se traduce drept calorii goale. În loc să te îngraşi din cauza unei băuturi de vară, mai bine află care sunt acele ingrediente secrete care-ţi menţin talia subţire.

Stevia

Fie că-ţi faci o limonadă,un ceai dulce,un cocktail sau doar o ceaşcă de cafea,stevia este una dintre cele mai bune ingrediente ce te ajută să slăbeşti şi pe care o poţi pune în toate băuturile tale de vară. Totul e natural,deoarece provine dintr-o plantă care are un gust cu până la de 600 ori mai dulce decât zahărul. Încearcă şi varianta lichidă.

Lămâie

Au mai puţin de 1 gram de zahăr per fruct şi sunt ingredientul excelent pentru a îndulci un pahar de apă. Poţi stoarce lămâi în piureuri,sucuri din legume şi ceaiuri sau îţi poţi face o limonadă fără zahăr,cu stevia şi lămâi.

Lapte de migdale

Alege lapte de migdale neîndulcit,dacă vrei să scazi în greutate rapid. La doar 30 de calorii pe cană,fără zahăr,laptele de migdale rămâne opţiunea perfectă pentru băuturile tale cremoase,fără să te trezeşti cu nişte calorii extra sau cu zahăr.

Chefir

Dacă tolerezi lactatele,chefirul degresat simplu este o alegere excelentă,cu un conţinut ridicat de proteine,numai bune în lichidele tale de vară. Foloseşte nu mai mult de 1 ceaşca pe reţetă şi îndulceşte-l întotdeauna cu stevia sau fructe de pădure,dacă este necesar. Chefirul,laptele acru,are un conţinut mai mare de probiotice,bune în dietele de slăbire. 

Citeşte şi:

5 motive pentru care să consumi lactate

Ce să mănânci ca să reduci pofta de dulceRecente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg