Nu ştii cum să scapi de grăsimea abdominală? Ţine cont de aceste lucruri!

1 63529 original jpg jpeg

Dacă tot ce vrei este să scapi de grăsimea abdominală şi să ai un abdomen plat fără să te-nfometezi şi să faci exerciţii fizice istovitoare, află câteva lucruri de care trebuie să ţii cont.

Faci multe abdomene şi atât

Nu este suficient să faci un număr mare de abdomen pentru a scăpa de grăsimea abdominală. Este esenţial să combini abdomenele cu exerciţiile de tip cardio,care vor stimula metabolismul să ardă mai repede depozitele de grăsimi. 

Iei suplimente şi pastile pentru slăbit

Reclamele suplimentelor şi pastilelor de slăbit sunt tentate,însă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor. Din contră,după ce nu le mai iei,apare efectul yo-yo,ceea ce înseamnă că te poţi îngrăşa şi mai mult după ce te-ai bucurat că ai slăbit câteva kilograme. În loc să iei pastile şi suplimente de slăbit,consumă alimente bogate în proteine şi fibre. Acestea vor asigura buna funcţionare a sistemului digestiv şi va accelara procesul de ardere a grăsimilor.

Consumi alimente sărace în grăsimi

Pentru a scăpa de grăsimea abdominală nu trebuie să excluzi grăsimile din dieta ta. Secretul constă în a şti ce tipuri de grăsimi să consumi. Aşadar,optează pentru grăsimile mononesaturate care se găsesc uleiul de măsline,avocado,migdale etc.

Ai exclus carbohidraţii din dietă

La fel ca şi în cazul grăsimilor,este esenţial să ştii ce tipuri de carbohidraţi să consumi. Cei mai buni sunt carbohidraţii complecşi-orez brun,cereale integrale,seminţe şi nuci.

Consumi doar alimente cu calorii negative

Dacă mănânci doar alimente care sunt sărace în calorii,nu vei reuşi să scapi mai repede de grăsimea abdominală,din contră îţi va fi mai greu să slăbeşti. Pentru accelerarea arderilor,consumă alimente din toate tipurile de grupe.

Dimineaţa nei apă cu lămâie şi miere

Cu toate că această băutură detoxifică organismul şi stimulează metabolismul,nu înseamnă că ajută şi la arderea grăsimilor depuse pe abdomen. Aşadar,nu îţi pune speranţele în această băutură,dacă nu ţii cont şi de restul lucrurilor menţionate mai sus.