Obiceiul ciudat care te scapă de 20 de kilograme în 6 luni

1 79774 original jpg jpeg

Îţi doreşti să scapi de kilogramele în plus acumulate, însă nu ştii exact cum? Ce-ai zice dacă pe lângă un regim alimentar organizat ai face un lucru zilnic care s-a demonstrat că te ajută să slăbeşti?

Momentul cântarului

În momentul în care ai constatat că silueta ta nu te mai mulţumeşte, începi să amâni momentul în care te urci pe cântar, din teama de a nu vedea mai multe kilograme decât crezi că ai. Potrivit dieteticianului american Julie Upton care a condus un studiu pe această temă, se pare că indiferent de felul în care te simţi în momentul în care te urci pe cântar şi îţi vezi greutatea, acest lucru te ajută să slăbeşti.

Descoperirea în urma studiului

Studiul publicat în Jurnalul Academic de Nutriţie şi Dietă, în colaborare cu cercetătorii de la Universitatea Duke, care se ocupă de programul de prevenire a obezităţii, relevă faptul că persoanele care s-au cântărit zilnic au reuşit să slăbească de trei ori mai mult comparativ cu cele care s-au cântărit rar. De menţionat este că toţi cei 47 de participanţi au ţinut cont de sfaturile despre cum să mănânce şi ce exerciţii să facă, însă rezultatele au fost diferite în cazul celor care s-au cântărit periodic.

Rezultatele finale

După 6 luni de la începerea studiului, participanţii au fost cântăriţi. Pesoanele care s-au cântărit în fiecare zi au slăbit în medie 20 de kilograme, comparativ cu celelalte care au reuşit să dea jos cel mult câteva kilograme, mai exact 7. Totodată, s-a constatat că cei care s-au cântărit zi de zi au adoptat cu mai mare uşurinţă obiceiuri sănătoase în ceea ce priveşte alimentaţia şi stilul de viaţă.

Sfatul nutriţioniştilor

Cântărirea frecventă este extrem de utilă deoarece te ajută să fii conştientă din timp de schimbările care se petrec cu corpul tău. Este mult mai uşor să reuşeşti să dai jos 3-4 kilograme decât 20, de exemplu. De fiecare dată când vei observa că ai luat în greutate vei putea acţiona imediat.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg