Poţi slăbi şi în vacanţă

1 47569 original jpg jpeg

Chiar dacă nu crezi, în timpul vacanţei faci mai multă mişcare şi în scurt timp poţi să fii într-o formă de invidiat. Departe de stres, alintată de valurile mării şi de razele soarelui este uşor să adopţi un regim alimentar sănătos şi să-ţi faci un program care să combine relaxarea cu mişcarea în aer liber. Iată cum slăbeşti în aceste zile de vacanţă.

Pregăteşte-ţi un meniu plin de culoare

Ori de câte ori mergi să iei masa,pune în farfurie un curcubeu de legume şi fructe. Cu cât ai o varietate de culori,cu atât eşti mai sigură că mănânci mai multe vitamine şi antioxidanţi. Nu ezita să amesteci pepene galben cu căpşuni,ardei gras roşu şi piept de pui la grătar. Ai grijă însă cu ce le asezonezi. Uleiurile şi sosurile conţin destule calorii aşa că trebuie să te limitezi la o lingură sau două.

Băile în mare sunt o adevărată comoară pentru corpul tău. Efortul fizic pe care-l faci mergând prin apă îţi va pune circulaţia în mişcare şi va stimula arderile în organism. Valurile cu forţa lor îţi vor face,în plus,un masaj anticelulitic pe gratis. Mergi acolo unde valurile sunt mai mari şi lasă-le să se spargă de coapsele tale. După o săptămână vei avea nişte picioare de invidiat.

Chiar dacă nu-ţi vine să crezi,cu cât vei dormi mai bine,cu atât vei mânca mai puţin. Nenumărate studii au demonstrat că atunci când suntem obosiţi şi stresaţi suntem tentaţi să mâncăm mai mult. Ascultă-ţi corpul. Atunci când vezi că pe la 10 seara ţi se face somn,dormi. Dacă ratezi acest moment vor mai trece încă două ore până vei putea adormi şi prin urmare vei fi mai puţin odihnită a doua zi. Acest lucru te va costa scump pe cântar. Vei mânca mai multe glucide ca să te simţi mai energică şi te vei îngrăşa văzând cu ochii.

Pentru că sunt greu de digerat,grăsimile te împiedică să adormi repede. De aceea e bine ca seara să mănânci alimente sărace în grăsimi şi glucide. O salată de legume sau legume la cuptor cu o friptură de pui sau de peşte ar fi cele mai indicate. Poţi alege şi cartofi copţi sau fierţi sau o salată de paste fierte al dente. Dacă faci cartofii piure sau fierbi pastele mai mult,ele au mai multe calorii. Ştiu că este greu de înţeles,dar cu cât le fierbi mai mult,aceste alimente conţin mai multe glucide.

Eşti în vacanţă,toată lumea se răsfaţă şi tu mori de poftă,cu ochii la îngheţată sau la un desert rece. Ei,nici chiar aşa! Şi tu trebuie să te răsfeţi cu ceva dulce,numai că trebuie să alegi acele deserturi care au mai puţine calorii şi sunt mai sănătoase. De exemplu o ciocolată neagră în loc de cea cu lapte sau cu alune,o îngheţată cu fructe în loc de cea cu ciocolată sau cu smântână,iar în loc de băuturi acidulate un fresh de citrice. Şi consumă-le înainte de prânz ca să nu aibă timp să se depună.

Care este cel mai bun mod de a scăpa de kilograme într-un timp record? Alergatul pe plajă. O oră de jogging pe nisip te scapă de 410 calorii,îţi întăreşte fesierii,îţi îmbunătăţeşte circulaţia şi îţi curăţă plămânii. Într-o oră de înot pierzi 390 de calorii,iar mersul prin mare te scapă de 380 de calorii. Mai mult,hidrobicicleta este unul dintre cele mai plăcute moduri de a face mişcare-pierzi 365 de calorii într-o oră.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg