Produsele de slăbit, un ajutor de nădejde când eşti la dietă

1 63529 original jpg jpeg

Viaţa agitată, cu multe lucruri de făcut, cu stres şi alimentaţie pe fugă îţi aduc dezechilibre şi corpul tău îşi pierde tonicitatea. Recent, s-a lansat o nouă gamă de produse inovatoare pentru ca tu să combaţi aceste neplăceri şi să fii mereu la greutatea ideală.

Nu avem toţi acelaşi stil culinar. De aceea,noile produse XL-S Medical se găsesc în trei variante,pentru a avea de unde alege. Ele au fost create special pentru a-ţi completa stilul de viaţă,având ca repere mese sănătoase şi echilibrate. Au ingrediente active naturale care sunt eficiente mai ales atunci când sunt alternate cu o dietă sănătoasă şi cu exerciţii fizice constante. Un plus al acestei game este faptul că nu dă dependenţă,putând fi folosită şi de copii cu vârsta peste 12 ani,care au indici de masă corporală de peste 18.5.

Dacă la o masă mănânci alimente bogate în grăsimi,dacă ieiXL-S Medical Fat Binder imediat după masă,reduci absorbţia grăsimilor cu până la 27%. Produsul este îmbogăţit cu vitaminele A,D şi E,pentru a compensa orice pierdere de vitamine.

cdfffbc36a5f5d35895814c16e05d3a0 jpg jpeg

O altă variantă de produs din această gamă,XL-S Medical Carb Blocker,este utilă celor mănâncă alimente bogate în carbohidraţi (pâine,orez,cartofi,paste). Se ia înainte de masă şi favorizează o reducere de 66% a absorbţiei de carbohidraţi.

58dad6637a796182dac666d011c4cf2f jpg jpeg

Pofta de a mânca dulciuri sau de a ronţăi o diminuează un alt treilea produs din gamă,XL-S Medical Appetite Reducer,care este recomandat a fi luat cu 30 de minute înainte de masă sau de gustare. Conţine fibre complexe solubile şi oferă o senzaţie plăcută de saţietate.

cebcd1e76c3964df423945fce8ee6b67 jpg jpeg

Pentru a demostra eficienţa acestor produse,a fost creată Academia XL-S Medical în care s-au înscris farmaciste dornice să le testeze,să-şi schimbe stilul de viaţă şi să slăbească. Anul trecut,la această provocare au fost înscrise 10 farmaciste care au slăbit aproximativ 60 de kilograme aplicând combinaţia:mese sănătoase,mişcare şi varianta potrivită de XL-S Medical.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste produse,accesează site-ul www.xl-s.ro!Recente

Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg