Recapătă-ţi silueta în 3 paşi!

1 69398 original jpg jpeg

Dacă vrei să îţi recapeţi silueta, ia în considerare următorii 3 paşi, pe care ar trebui să îi urmezi pe toată durata dietei. Vei vedea că rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor tale.

Consumă carbohidraţi doar dimineaţa

Mănâncă carbohidraţi la începutul zilei,atunci când organismul chiar are nevoie de ei pentru a-şi face rezervele de energie. Spre sfârşitul zilei,organismul are nevoie de mai puţini carbohidraţi,motiv pentru care îi poate depozita sub formă de grăsimi.

Cartofii dulci,ingredientul de succes

Cartofii dulci sunt un aliment nutritiv,care te ajută să ajungi mai repede la senzaţia de saţietate,motiv pentru care binecunoscutul Dr. Oz îi recomandă într-o cură de slăbire. Consumă-i ca gustare sau ca masă principală,însă nu mai mult de 2 ori pe zi.

Mănâncă alimente care expiră repede

Alimentele care expiră în mai puţin de o săptămână sunt indicate într-o cură de slăbire,întrucât sunt sărace în aditivi,conservanţi,sare şi zahăr,care pun în pericol silueta. Spre exemplu,poţi consuma un iaurt natural,semi-degrasat sau chiar degresat la care poţi adăuga câteva fructe proaspete. Astfe,vei avea o dietă mult mai sănătoasă,săracă în calorii goale.Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg