Remedii naturale pentru excesele alimentare!

1 58600 original jpg jpeg

Ai mâncat prea mult la masa de Crăciun? Excesele alimentare duc la acumularea de toxine în organism. Respiraţia urât mirositoare, limba încărcată, constipaţia, oboseala şi iritabilitatea sunt doar câteva dintre semnele care indică faptul că o cură de detoxifiere este bine-venită.

Procesul de detoxifiere este esenţial pentru sănătatea organismului,cu atât mai mult după excese alimentare,cum se întâmplă în perioada sărbătorilor.

„Curăţarea organismului de toxine,pentru a fi completă şi corect realizată trebuie să parcurgă 3 etape principale:se începe prin curăţarea colonului,care este principala poartă de eliminare a materiilor reziduale din organism,se continuă cu detoxifierea ficatului,organul cheie în metabolizarea şi neutralizarea substanţelor toxice pe care le ingerăm şi apoi cu purificarea sângelui şi a limfei,care transportă aceste substanţe în întregul corp”,explicăDr. Carmen Nonn,medic specialist de familie cu competenţă în apifitoterapie,Laboratoarele Fares Orăştie.

Pe lângă un consum constant de fructe şi legume bogate în substanţe nutritive,poţi încerca complexele din pulberi medicinale destinate diferitelor organe:Curăţarea Colonului,Curăţarea Ficatului,  Curăţarea Sângelui,Curăţarea Organismului  şi Siluetă Perfectă.

Pasul 1-Curăţarea colonului

Complexul natural „Curăţarea Colonului” favorizează eliminarea toxinelor pe cale naturală. Produsul conţine senna,fructe de soc,in întreg,psilyum,cardamom,lucerna,ghimbir,lemn dulce,cuişoare,cicoare rădăcina,topinambur,argilă albă,ulei esenţial de portocale. Este recomandat în cure de detoxifiere,constipaţie,balonare,colesterol crescut,obezitate.

Pasul 2-Curăţarea ficatului

Acest complex conţine fructe de armurariu,rădăcina de păpădie,cătină,lemn dulce,măceşe,fenicul,schinduf,sulfină,shitake miceliu,ciupercă de mesteacăn,iască şi ulei esenţial de  lămâie. Este recomandat în oboseală cronică,hepatite,consum cronic de medicamente,alcoolism,steatoza hepatică.  Se consumă ca atare,in iaurt,cu suc de fructe sau miere,fără preparare termică.

Pasul 3-Curăţarea sângelui

Acest complex natural are la bază argilă şi plante medicinale:brusture,coada şoricelului,urzică,trei fraţi pătaţi,rocoina,rădăcină de cicoare şi păpădie,flori de soc,ulei esenţial de lămâie şi ulei esenţial de portocale. Este recomandat în urticarie,eczeme,acnee,psoriazis,uree şi acid uric crescut.

Administrarea se face de două ori pe zi câte 2-3 linguri (8-12g).

Pentru o cură de detoxifiere mai rapidă a organismului,poţi apela la complexul natural din plante medicinale „Curăţarea organismului”. Din compoziţia sa fac parte:rădăcina de brusture,rădăcina de păpădie,argila verde,frunze de senna,urzică,flori de soc şi lucernă. 

Administrarea se face de două ori pe zi câte 2-3 linguri (8-12g).

Scapă de colăceii de grăsime cu „Silueta perfectă-Saţietate cu fibre”

Şi dacă vrei să scapi de kilogramele acumulate de Sărbători,îţi recomandăm complexul natural din fibre şi plante medicinale „Silueta perfectă-Saţietate cu fibre”. Produsul acţionează în mod eficient,graţie ingredientelor sale active:psillyum,tărâţe de grâu,rădăcină de cicoare,topinambur,in nemăcinat,scorţişoară,ulei esenţial de lămâie şi ulei esenţial portocale.Datorită acestui complex natural nu vei mai simţi nevoia de a consuma calorii în plus,vei scăpa rapid de senzaţia de balonare şi vei elimina în mod eficient produşii reziduali din colon.

Se administrează 2-3 linguri (8-12 grame) de 2 ori pe zi,ca atare sau în iaurt,suc de fructe sau miere,fără preparare termică,astfel încât  substanţele bioactive ajung rapid şi integral în organism.