Scapă de kilogramele în exces cu dieta cu pomelo

1 73041 original jpg jpeg

Are un gust deosebit şi îl poţi consuma ca desert, pentru că este dulce şi are puţine calorii. În plus, te ajută să slăbeşti. Într-o săptămână poţi da jos nu mai puţin de 3-4 kilograme.

Pomelo este un fruct bogat în vitamina C,de cele mai multe ori fiind comparat cu un grapefrut,însă cu unul dulce. Conţine multe vitamine şi minerale,printre care calciu,fosfor,fier şi,de aceea,poate contribui la compunerea unei dietei echilibrate şi de fortificare a organismului.

La 100 g de fruct,pomelo are doar 38 de calorii,iar acest aport energetic mic îl recomandă cu succes în curele de slăbit,în care sunt permise şi fructe şi legume,cu condiţia să fie alese cele care nu au zahăr prea mult.

Pe lângă acestea,pomelo deţine şi o cantitate mare de fibre alimentare,care uşurează digestia,asigurând un tranzit intestinal mai bun şi stimulează imunitatea.

Cum trebuie să ţii dieta cu pomelo

În primul rând trebuie să bei cel puţin 1,5 –2 litri de apă pe zi. De asemenea,poţi bea ceaiuri de plante,ceai verde şi sucuri de fructe proaspete.

Regimul poate fi adaptat în funcţie de nevoile fiecăruia. Poţi mânca la gustare fructe nu foarte dulci,iar la prânz şi cină te poţi delecta cu grătar de carne de vită,fără grăsime. Şi carnea de pui şi de peşte sunt acceptate,dacă sunt preparate dietetic,adică nu sunt prăjite.

Cât de sănătoasă este carnea de porc?

Reţine!

La fel ca în cazul oricărei diete rapide,se recomandă avizul medicului pentru a ţine această cură. Nu trebuie o urmezi dacă suferi de colon iritabil sau dacă ai sistemul imunitar slăbit. Poţi lua suplimente cu vitamine,în caz de carenţe nutriţionale.

În ce constă meniul zilnic

La mic dejun poţi consuma o jumătate de pomelo şi o cană de ceai verde.

Ca gustare,mănâncă o felie de brânzămai dulce.

Prânzul poate să conţină carne de pui şi garnitură de legume înăbuşite. Poţi opta pentru ardei,dovlecei,morcovi,mazăre,fasole verde,conopidă. După o jumătate de oră,dacă simţi nevoia de ceva de desert,mănâncă o jumătate de pomelo şi bea apă. Şi cea minerală este acceptată.

Între prânz şi cină mănâncă un ou fiert şi încă o jumătate de pomelo.

La cină consumă legume fierte sau la cuptor cu multe mirodenii,suc de lămâie şi ulei de măsline. Broccoli este o alegere perfectă.

După o jumătate de oră,ca desert mai poţi consuma o jumătate de pomelo.

Slăbeşte în timp record cu dieta cu grepfrut!