Sfaturi pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus

1 65813 original jpg jpeg

Oricât ai încerca să ţii socoteala caloriilor, întotdeauna apare un coleg cu o prăjitură super gustoasă care îţi face cu ochiul şi, oups!, dieta este data uitării.

Dacă vrei să ajungi la greutatea dorită trebuie să ţii cont de câţiva paşi. Nu eşti prima care vrea să reajungă la greutatea de odinioară,iar alţii chiar au avut rezultate spectaculoase cu aceste trucuri.

Mănâncă mâncare gătită acasă

Foarte mulţi oameni mănâncă la prânz la restaurantul de lângă birou,iar asta nu este deloc bine. În schimb,poţi să îţi iei pacheţel de acasă. Iar dacă chiar nu poţi evita,în loc de meniul zilnic,cu ciorbă,felul 2 cu garnitură,salată de murături şi chiflă,cere o porţie  de salată cu pui la grătar.

Elimină sarea din alimentaţie

Dacă vrei cu adevărat să slăbeşti,renunţă să mai cumperi chipsuri sau cronţănele de la magazinul de la colţ. Obiceiul de a ronţăi ceva în timp ce te uiţi la TV te împiedică să slăbeşti. Pentru rezultate sigure şi spectaculoase,renunţă la adaosul de sare din orice mâncare.

Fă exerciţii în reprize de câte 5 minute

Dozează-ţi efortul în exerciţii de scurtă durată,dar de intensitate crescută. Ori de câte ori ai puţin timp liber,profită pentru a face mişcare pe bicicletă,joacă baschet sau aleargă 2 ture de bloc.

Renunţă la obiceiurile nesănătoase

Dacă te laşi de fumat,înlocuieşte viciul cu ceva pozitiv. Cum ar fi un abonament la sală. Astfel,slăbeşti frumosşi eviţi să cazi în panta cealaltă,aceea de a mânca multe dulciuri şi junk food în general.

Ţine o cură de detoxifiere

Detoxifiază complet organismul. Înlocuieşte covrigeii cu seminţe de floarea soarelui şi chipsurile cu migdale.  

Înlocuieşte cinele în oraş

În loc să ieşiţi să mâncaţi ceva după muncă,poţi ieşi cu colegii la o piesă de teatru sau la un film. Mergeţi pe jos până acolo şi veţi avea parte de timp de calitate petrecut împreună.

Adaugă legume

Prin adăugarea de legume la alimentele pe care le iubeşti-cum ar fi pizza-vei simţi senzaţia de saţietate mult mai rapid şi vei scăpa astfel de nevoia de dulce după masă.