Slăbeşte cu aceste băuturi detoxifiante

1 68118 original jpg jpeg

Datorită proprietăţilor detoxifiante, lămâia ne ajută să eliminăm toxinele din corp, în timp ce stimulează metabolismul. Acesta la rândul său, arde caloriile şi ne ajută să slăbim.

În scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii,pentru a preveni dezvoltarea bolilor,să slăbim şi,în general,să ne bucurăm de o stare de bine,nu este nimic mai benefic decât o cură detox.Detoxifierea este un proces prin care impulsionăm organismul pentru a elimina toxinele şi deşeurile care s-au acumulat ca urmare a dietei sărace sau a unui stil de viaţă sedentar,printre altele.Prin eliminarea toxinelor şi curăţarea organismului,detoxificarea ajută la îmbunătăţirea tuturor sistemelor corpului,astfel încât să poată funcţiona mai bine. În plus,este un ajutor pentru cei care încearcă să slăbească.În cazul în care eşti gata să dai un impuls corpului pentru detoxifiere în scopul de a slăbi,încearcă nişte băuturi pe care le poţi pregăti chiar acasă.

Băutură detoxifiantă cu lămâie

Cura detox pe bază de lămâie este eficientă deoarece aceasta conţine acid citric. Lămâia este un fruct citric cu efect detoxifiant care stimulează eliminarea toxinelor şi metabolismul,care ne ajută să slăbim. Această băutură are un efect puternic datorită proprietăţilor pe care le are,dar care dacă sunt combinate,sunt şi mai puternice.

Ingrediente

-2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors

-2 linguri de sirop de arţar pur

-un vârf de cuţit de ardei roşu iute

-30 de ml de apă

Mod de preparare

Amestecă toate ingredientele în apă,apoi o laşi câteva minute şi bei câte 6-8 pahare de amestec în fiecare zi. Împarţi acel amestec în câte părţi ai nevoie.

Băutură pe bază de legume verzi

Vegetalele verzi sunt bogate în substanţe nutritive,dar şi alte proprietăţi care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Combinaţia acestor legume verzi ajută sistemului digestiv,stimulează sistemul imunitar,combate retenţia de lichide şi te ajută să slăbeşti.

Ingrediente

-3 morcovi

-3 frunze de varză

-2 tulpini de ţelină

-2 bucăţi de sfeclă

-1 gulie

-jumătate de buchet de

-pătrunjel proaspăt

-jumătate de ceapă

-2 căţei de usturoi

Mod de preparare

Spală şi curăţă toate ingredintele,după care le tai felii şi le pui în blender,pe care le mixezi până devin un suc,şi pe care-l bei dimineaţa pe stomacul gol.

Ceaiul de păpădie

Ceaiul de păpădie este o băutură care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Combate retenţia de lichide şi ne ajută să slăbim. Acest ceai este caracteristic prin conţinutul său ridicat în vitamina A,potasiu,fier şi calciu. În plus,protejează ficatul şi rinichii,prin îmbunătăţirea funcţiei lor.

Ingrediente

-6 linguri de rădăcină de păpădie pulbere

-12 linguri de frunze de păpădie

-1 litru de apă fiartă

Mod de preparare

Amestecă toate ingredientele în apă şi lasă-le la fiert,apoi le laşi să facă infuzie 10 minute. Din acel ceai se bea întreaga zi.

Credit foto:www.steptohealth.com