Slăbeşte cu sucuri naturale! Iată cum!

1 68583 original jpg jpeg

Combinaţia dintre mai multe fructe într-un suc sunt benefice atunci când vrei să slăbeşti. Un suc sănătos făcut din fructe este delicios şi te face să iubeşti şi mai mult fructele.

Iată câteva reţete de sucuri naturale care te ajută să slăbeşti:

Combinaţia dintre fructe este excelentă atunci când vrei să slăbeşti. Probabil ştii ce avantaje au asupra sănătăţii aceste sucuripreparate din mere,morcovi sau sfeclă.

1. Suc din măr,castravete şi ghimbir

Cu acest suc,nu numai că îţi vei începe ziua într-un mod sănătos şi hidratant,ci vei fi mult mai energică întreaga zi. Cum combini aceste fructe care te ajută să slăbeşti?Merele:Ştii deja că dacă mănânci un măr verde dimineaţa,este un mod eficient de a slăbi. Bogate în flavonoide,fibre şi vitamina C,merele ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge şi activează metabolismul. Sunt perfecte şi conţin proprietăţi medicinale care luptă împotriva colesterolului şi a diabetului.Castravetele:Sunt revigoraţi,ceea ce îi face perfecţi pentru sucuri. Aceştia îţi dau o senzaţie de saţietate,datorită tuturor antioxidanţilor pe care îi conţin şi ajută celulele să se regenereze.Ghimbirul:Acesta te ajută să digeri mai bine produsele alimentare,reduce inflamaţia şi reglează nivelul de zahăr din sânge în organism.

Iată cum poţi prepara acest suc: Ingrediente:

-1 măr verde

-1 castravete

-40 de grame de ghimbir,proaspăt ras

-250 de ml de apă

Curăţă de coajă un măr verde,iar la fel faci şi cu castravetele. Prepară o infuzie de ghimbir cu o ceaşcă de apă. După ce este gata ceaiul,adaugă-l în blender cu mărul şi castravetele,tăiate în bucăţi şi amestecă bine. Acest suc este delicios şi este recomandat să-l bei

,pe stomacul gol.

2. Suc din morcov,portocală şi pătrunjel

Ai încercat vreodată sucul din morcov şi portocale? Este unul dintre cele mai bune şi sănătoase moduri de a pierde în greutate. Bea în fiecare dimineaţă sau la prânz,acest suc. Adaugă câteva cuburi de gheaţă şi bucură-te de o băutură răcoritoare care va stimula metabolismul şi va îmbunătăţi starea de sănătate.

Portocalele:Acestea sunt folosite pentru a regla digestia,pentru a preveni constipaţia,eliminarea apei din organism şi de a consolida sistemul imunitar. Sunt bogate în fibre solubile care ajută la curăţarea intestinelor şi care previn inflamaţia. Este considerat un fruct-medicament valoros în viaţa de zi cu zi.

Morcovii:Aceştia sunt bogaţi în fibre,beta-caroten,vitamina A şi potasiu. Este unul din acele legume care previne inflamaţia şi retenţia de lichide. În plus,îmbunătăţesc digestia,curăţă organismul şi te ajută să slăbeşti. Este un aliat delicios,care merge bine cu portocalele.

Pătrunjelul:Acesta este o plantă medicinală

şi substanţe nutritive care sunt vitale pentru a preveni multe tipuri de boli. În plus,purifică sângele,previne anemia şi stimulează digestia.

Iată cum poţi prepara acest suc delicios: Ingrediente

-sucul de la două portocale

-2 morcovi spălaţi şi curăţaţi

-250 ml de apă

-2 fire de pătrunjel

 Mod de preparare  

Vei avea nevoie de sucul de la două portocale. După ce ai obţinut sucul,pune-l în blender împreună cu cei doi morcovi pe care îi tai în felii,adaugă şi o cană de apă,pe care le amesteci bine. La sfârşit adaugi şi cele două fire de pătrunjel,proaspăt. Se prepară şi se bea pe loc,iar adăugarea de gheaţă îl face mai delicios şi revigorant. Este perfect pentru masa de prânz.