Slăbeşte eficient incluzând lămâia în dietă!

1 73825 original jpg jpeg

Lămâia a fost folosită în scopurile de frumuseţe şi sănătate. Dar ştiai că lămâia este alimentul perfect şi care trebuie inclus în dietă atunci când vrei să slăbeşti?

Lămâia este cunoscută pentru efectele pe care le are în procesul de slăbit. Pe lângă sursa de vitamina C,lămâia are capacitatea de-a reduce nivelurile de cortizol,care este hormonul de stres,care declanşează senzaţia de foame şi stocare a grăsimii pe parcursul întregii zile.Coaja de lămâie este o sursă puternică de pectină,fiind compusul care oferă saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp. Iar polifenolii din lămâieajută la prevenirea acumulării de ţesut adipos şi creşterea în greutate.În plus,lămâia este alimentul cel mai ieftin din toate timpurile,şi există nenumărate modalităţi prin care o poţi încorpora în regimul de slăbit. Aşadar,iată cum poţi slăbi,folosind lămâia.

Apa cu lămâie – detox

Apa cu lămâie conţine D-limonen,care este un compus puternic găsit în coajă. Acesta stimulează enzimele din ficat,care ajută la eliminarea tuturor toxinelor din organism. Aşadar,bea apă cu lămâie în perioada în care ţii cură de slăbire,astfel vei reuşi să slăbeşti.

Citeşte şi:Eşti iubitoare de dulce? Încearcă dieta cu deserturi!

Ceaiul cu suc de lămâie

Pune suc de lămâie în ceaiul pe care-l bei pe parcursul zilei,care va avea efecte mai puternice decât ceaiul verde. Poţi adăuga suc şi în ceaiul verde pentru a accelera metabolismul şi procesul de ardere a grăsimilor.

Suc de lămâie peste salata de legume

Legumele sunt o sursă de fibre şi substanţe nutritive de care are nevoie organismul. Adaugă câteva linguri de suc de lămâie peste legume când faci salată,şi acest lucru va spori aroma,plus că este o mâncare cu foarte puţine calorii.

Citeşte şi:Băuturi la fel de sănătoase ca apa

Îmbunătăţeşte gustul orezului brun gătit cu lămâie

Dacă-ţi place să mănânci orez,mai ales pe cel brun,alege să dai un gust delicios adăugând nişte suc de lămâie peste el după ce-l găteşti.

Deserturi sănătoase

Dacă-ţi este poftă de ceva dulce,pune într-un bol nişte fulgi de ovăz şi nucă de cocos,peste care adaugi câteva picături de suc de lămâie.

Sursă+credit foto:boldsky.comRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg