Slăbeşte în jurul taliei cu banane!

1 69547 original jpg jpeg

De fiecare dată când decidem să începem o dietă, trebuie să ştim ce alimente ne ajută să slăbim. Chiar dacă se spune că bananele nu trebuie incluse în dietă atunci când vrem să slăbim, nu este adevărat. Acest fruct trebuie să-l consumăm.

Bananele sunt bogate în potasiu,care ajută la eliminarea excesului de apă din organism,şi o banană conţine aproximativ 450 mg de potasiu. În plus,conţine zaharuri naturale cum sunt fructoza,zaharoza şi glucoza,care sunt o excelentă sursă de energie pentru corp,aşa că consumă o banană pentru a suprima foamea care de multe ori ne duc la consumul de snacks-uri care determină acumularea de grăsime în jurul taliei,în timp ce fibrele din banane sunt cheile în accelerarea metabolismului.

Iată 3 reţete minunate pentru smoothie-uri de banane,care sunt sănătoase şi delicioase:

1. Smoothie pe bază de banane şi seminţe de in

Ingrediente

-o portocală

-o banană

-2 linguriţe de zer

-2 linguriţe de seminţe de in

2. Smoothei pe bază de banană şi fructe de pădure

Ingrediente

-o banană

-o ceaşcă de fructe de pădure (afine,zmeură)

-o linguriţă de miere

-o linguriţă de ghimbir 

-o jumătate de cană de apă caldă

3. Smoothie pe bază de banană şi spanac

Ingrediente

-o banană

-20 de grame de spanac proaspăt şi spălat

-o jumătate de cană de iaurt

-o ceaşcă de fulgi de ovăz

-o linguriţă de miere

Prepararea acestor băuturi delicioase şi sănătoase se face la fel pentru toate 3 reţetele. Este necesar de toate ingredientele enumerate şi de un blender. Pui într-un vas ingredientele pentru smoothie-ul pe care vrei să-l prepari şi amesteci bine cu blenderul până obţii o pastă cremoasă şi lichidă.

Această dietă,mai presus de toate,sunt nişte băuturi sănătoase care trebuie consumate dimineaţa,la micul dejun,deoarece atunci organismul absoarbe mai bine substanţele nutritive cele mai bune. Astfel,duce la îndepărtarea şi eliminarea grăsimii din jurul taliei şi vei slăbi foarte uşor.