Slăbeşte natural cu aloe vera

1 69425 original jpg jpeg

Dincolo de beneficiile sale pentru sănătate, aloe vera este un aliat de încredere când vine vorba de a scăpa de nesuferitele kilograme.

Ştim cu toate că aloe vera este un remediu eficient în accelerarea vindecării rănilor pielii (zgârieturi,tăieturi,iritaţii,arsuri solare). Însă,această plantă poate fi utilizată şi în curele de slăbire. Specialiştii susţin că sucul de aloe vera accelerează metabolismul,îmbunătăţeşte digestia şi ajută la arderea grăsimilor. Mai mult,sucul de aloe vera ameliorează simptomele diabetul zaharat şi scade nivelul de zahăr din sânge.

Ce se găseşte în aloe vera

În interiorul fiecărei frunze suculente de aloe vera se găsesc aproximativ 75 de compuşi,inclusiv antioxidanţi (vitaminele A,C şi E),enzime,minerale,zaharuri,fibre si aminoacizi,„Jurnalului indian de Dermatologie“. Unele cercetări arată chiar că sucul are proprietăţi antiinflamatorii. Şi,din moment ce inflamaţia este legată de creşterea în greutate şi anumite probleme metabolice,se confirmă faptul că această plantă duce la pierderea în greutate.

Sucurile de aloe vera din comerţ

Dacă citeşti eticheta nutriţională de pe o sticlă de suc de aloe veradin comerţ,vei vedea că majoritatea conţin doar carbohidraţi,sodiu şi zahăr. De aceea,medicii atrag atenţia că aceste sucuri nu sunt decât apă şi zahăr şi că nu au niciun strop de aloe vera în compoziţia lor. Indicat este să consulţi medicul pentru ca el să-ţi recomande de unde să cumperi sucul şi în ce proporţie să-l consumi,pentru a slăbi.

Ce contraindicaţii are planta

Potrivit unei analize publicate în „Jurnalul indian de Dermatologie“,femeile nu ar trebui să consume aloe vera în timpul sarcinii sau alăptării. Şi asta pentru că planta poate stimula contracţiile uterine şi,la mamele care alăptează,ar putea provoca probleme gastro-intestinale la sugari. În plus,unii oameni sunt alergici la această plantă! Dacă te-ai confruntat cu iritarea pielii după aplicarea gelului de aloe ori eşti alergică la ceapă şi usturoi,nu consuma suc din această plantă.



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg