Slăbeşte prin yoga

1 67627 original jpg jpeg

Yoga poate juca un rol important în tratarea obezităţii. Tehnicile de yoga afectează organele interne, glandelor endocrine, creierului, mintea şi alţi factori în ceea ce priveşte complexul minte-corp.

Astăzi milioane de persoane de toate grupele de vârstă din întreaga lume se confruntă cu această problemă de sănătate,şi anume obezitatea. Aceasta face viaţa leneşă şi sedentară. Corpul devine slab şi scad posibilităţile de viaţă lungă. Aceasta poate avea un efect negativ asupra sănătăţii,ceea ce duce la multe probleme de sănătate,cum ar fi bolile cardiovasculare,diabetul zaharat,insomnia,anumite tipuri de cancer şi osteoartrita.Persoanele supraponderale au un risc crescut de hipertensiune arterială,boli de inimă şi alte boli. Pierderea în greutate reduce riscul. Cu toate acestea,să slăbeşti este uşor de zis,dar mereu greu de făcut. Acesta este cu siguranţă un adevăr universal.Obezitatea se datorează în principal aportului de energie din alimente excesive şi stilul de viaţă sedentar sau poate fi ereditar. Cu toate acestea,în unele cazuri aceasta este cauzată de gene,tulburări endocrine sau unele medicamente. În prezent stresul joacă un rol vital în producerea de obezitate. Tulburările psihologice propulsează o persoană să caute refugiu în alimente. Copiii care suferă de astfel de tulburări,tind să devină obezi.Unul dintre cele mai dificile aspecte ale combateri obezităţii este încorporarea activităţii fizice în stilul de viaţă al persoanelor care luptă cu mobilitate limitată,ca urmare a greutăţii crescute. În acest tratament condiţiile de yoga pot juca un rol vital în îndepărtarea de grăsime excesivă.

De ce terapie prin yoga?

Yoga este absolut un cadou pentru umanitate. Aceasta nu este practicată de dragul de arderii caloriilor în plus,ci pentru a dezvolta conştientizarea corpului,pentru a înţelege limbajul corpului,modul în care funcţionează,şi ce este cel mai bine,se potriveşte. Chiar dacă obiectivul de yoga nu este doar pentru a slăbi,aceasta este obligată să se întâmple ca rezultat al nostru.

În yoga există 3 de D şi anume:disciplină,determinare şi dedicaţie în reducerea greutăţii într-un mod natural şi care să permită  conştientizare într-un mod pozitiv şi constructiv.

Iată cu poţi slăbi uşor prin practicarea de yoga:

Există multe poziţii de yoga care te pot ajuta să slăbeşti. Pot fi realizate într-o şedinţă sau o poziţie predispusă ca yoga care este uşor adaptabilă pentru a se potrivi unei persoane cu mobilitate limitată. De fapt,cele mai multe posturi yoghine vor ajuta pentru a aduce corpul la forma perfectă şi pentru a reduce grăsimea nedorită din jurul corpului.

Surya Namaskara sau posturile Sun Formula de adresare sunt unele dintre modalităţile cele mai preferate de ardere a caloriilor dacă este facută vioi. Prezintă o serie de 12 posturi efectuate în secvenţă. Acesta este un mod sigur de a face corpul flexibil şi de a reduce greutatea.

Multe persoane nu sunt obeze,dar încă suferă de grăsime în jurul

. Această zonă poate fi subţiată dacă practici asane ca Mayurasana. Pune presiune asupra abdomenului şi elimină grăsimea de pe burtă.

  

Pranayama pentru a stimula metabolismul:

Practicile pranayama stimulează metabolismul,care ajută la arderea grăsimilor excesive din organism. Acestea includ practicile de echilibrare şi de relaxare,practici care influenţează diferite centre hipotalamice care deţin controlul asupra sentimentului de satisfacţie cu cantităţi şi calităţi de alimente sănătoase.

  Alimentaţie conştientă    

Dacă sursa de obezitatea este o tulburare de alimentaţie precum supraalimentarea,abordarea terapeutică yoga poate fi folosită pentru a gestiona comportamentele alimentare nocive. Pentru că

joacă un rol major în reducerea obezităţii,yoga recomandă dieta regulată.

Este o dietă vegetariană compusă din alimente pure,simple,naturale şi uşor digerabile care promovează sănătatea şi bunăstarea. Produsele vegetale,

şi varza ar trebui să fie mesele principale. Alimentele procesate,fast-food-ul şi dieta non-vegetariană ar trebui să fie evitată sau redusă,deoarece ajută la creşterea în greutate.

În general,rezultatele rapide sunt predispuse la recădere. Prin urmare,nu ar trebui să vizezi comenzi rapide. Trebuie ca yoga să se menţină ca parte a stilului de viaţă,iar rezultatele pozitive sunt obligate să uimească.



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg