Slăbeşte sănătos în funcţie de grupa sangvină

1 65254 original jpg jpeg

Ai încercat tot felul de diete, te-ai înfometat şi ai mers la sală, însă rezultatele nu au fost vizibile? Îţi propunem să încerci un nou stil alimentar, bazat pe produse care se potrivesc cel mai bine grupei tale de sânge.

Potrivit lucrării „Slăbiţi cu dieta grupelor sanguine” de Anita Hessmann-Kosaris,acest regim a fost gândit individual,ţinând cont de toate particularităţile fiziologice specifice fiecărui tip sanguin. Prin urmare,poţi mânca oricât,iar inesteticii colăcei vor dispărea ca prin minune.

 Grupa sanguină 0 

Urmaşii vânătorilor şi culegătorilor de la începutul dezvoltării omenirii,adică persoanele cu grupa sanguină 0,trebuie să includă în alimentaţia lor proteină animală. Sistemul digestiv al acestor persoane este adaptat digerării cărnii.

Alimente permise:carne de pui,peşte şi fructe de mare,ouă,ulei de seminţe de in şi ulei de măsline,legume cu frunze verzi,fructe (în special smochine,prune uscate),usturoi,alge,sare iodată şi curry.

Alimente interzise:lintea,fasolea cu bob mare,produsele de patiserie din făină de grâu,ovăz şi porumb,varza albă,de Bruxelles şi conopida,cartofi,vinete,ciuperci de crescătorie,măsline negre,bere.

Băuturi recomandate:ceai verde,ceai de mentă,ceai de pătrunjel,ceai de măceşe,ceai de lemn-dulce,sucuri naturale din fructe şi legume.

Info:Pentru grupa sanguină 0,se permite consumul de 3-4 ore de ouă în fiecare săptămână.

Grupa sanguină A

Pentru o dietăechilibrată,meniul zilnic al persoanelor cu grupa sanguină A trebuie să conţină legume şi fructe proaspete. Deoarece sistemul digestiv al acestor persoane este foarte sensibil,carnea şi produsele lactate trebuie să fie consumate cu moderaţie sau chiar excluse din alimentaţie.

peşte,linte,fasole verde,soia,arahide,seminţe de dovleac,ceapă roşie,broccoli,spanac,usturoi,mure,prune,ananas,caise,smochine,grepfruit şi lămâie.

carne,peşte alb,lapte,unt,fasole cu bob mare,ardei gras,măsline marinate,cartofi,varză albă,porumb,miere,mango,pepene galben,banane,portocale,piper,oţet şi murături.

:cafea naturală,ceai verde,ceai de aloe,ceai de brusture mare,ceai de măceşe,ceai de soc,ceai de mentă,ceai de salvie.

Info:Dimineaţa,pe stomacul gol,se recomandă un pahar cu apă caldă şi zeamă de lămâie.

Grupa sanguină B

Persoanele cu grupa sanguină B au un sistem digestiv sănătos,adaptabil la o alimentaţie cât mai variată. Din meniul zilnic nu trebuie să lipsească carnea,cerealele,fructele şi legumele. De altfel,şi produsele lactate sunt favorabile pentru cei cu grupa sanguină B.

iepure de casă,miel,peşte (batog,calcan),produse lactate,ulei de măsline,fasole,legume cu foi şi frunze verzi,ananas,prune,struguri,curry,hrean şi ghimbir.

Citeşte şi:

Dieta cu roşii:scapi de 2 kilograme în 3 zile

Dieta potrivită,în funcţie de zodie

carne de pui,crustacee,telemea,arahide,seminţe de susan şi floarea soarelui,hrişcă,porumb,secară,grâu şi produse pe bază de grâu,roşii,măsline,rodii,piper alb şi negru,malţ de orz,scorţişoară şi ketch-up.

Băuturi recomandate:ceai verde,sucuri naturale de fructe şi legume permise,apă minerală,ceai de măceşe,ceai de soc şi ceai de mentă.

Info:Porumbul este interzis atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.

Grupa sanguină

AB

Produsele vegetale,lactatele,dar uneori şi peştele şi carnea roşie sunt alimentele care trebuie să compună meniul persoanelor cu grupa sanguină AB.

peşte alb,iaurt,kefir,sana,smântână cu un conţinut redus de grăsimi,ouă,ulei de in,ulei de măsline,fasole,linte,soia,orez,ovăz,secară,legume verzi,ananas,grapefruit,usturoi şi sare de mare.

carne de viţel,carne de pui,curstacee,fasole,hrişcă,porumb,grâu,arahide,seminţe de susan,avocado,ardei gras,banane,mango,portocale,piper şi murături.

apă caldă cu zeamă de lămâie dimineaţa,suc de grapefruit,cafea şi ceai verde.

Info:Peştele se poate consuma de 3-5 ori pe săptămână.



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg