Smoothie-ul care te ajută să arzi grăsimile în 24 de ore

1 70516 original jpg jpeg

După ce te-ai întors din concediu cu 2-3 kilograme în plus, eşti tentantă să crezi că dacă faci foamea câteva zile vei scăpa de grăsimi. Greşit. Încearcă, în schimb, acest smoothie care te va ajuta să scapi de excesul de grăsime.

Pe lângă faptul că vei scăpa de grăsimi,aceste combinaţii de alimente vor oferi corpului tău un impuls real pentru a fi mai eficient în arderea caloriilor. Pe termen lung,înfometarea încetineşte metabolismul şi îţi va fi şi mai greu să ţii sub control kilogramele. Trebuie să fii sigură că,atunci când pierzi în greutate scapi de grăsimi,nu de masa musculară. Ţesutul muscular este cel care face diferenţa pentru modul în care arzi caloriile.

Dieta ideală

Dieta de o zi este concepută de dieteticianul Nigel Denby. Aceasta este bazată pe proteinele ​​şi substanţele nutritive de care organismul tău are nevoie pentru a nu pierde din ţesutul muscular şi a eficientiza arderea grăsimilor. Poţi ţine această dietă o zi pe săptămână,oricât timp doreşti,pentru a pierde până la 1 kg pe zi.

Regulile

Decizi care este ziua de regim şi îţi cumperi toate alimentele de care ai nevoie. Nu fi tentată să elimini din băuturi. Să te înfometezi este contraproductiv. În ziua cu pricina bei doar smoothie-urile recomandate şi 2 litri de apă,fără cafea,fără ceai,alcool sau gustări.

Nu te amăgi cu gândul că poţi mânca tot ce vrei în cursul săptămânii şi apoi dieta asta va face minuni. Trebuie să mănânci sănătos şase zile pe săptămână şi să foloseşti dieta cu shake-uri de o zi pentru a stimula pierderea în greutate.

Cum prepari smoothie-ul

Ingrediente:

200 g de iaurt grecesc fără grăsimi

câteva cuburi de gheaţă

½ castravete

1 morcov feliat

1 kiwi decojit

50 g spanac spălat

30 g pudră de proteine ​​

1 banană

1 pumn de migdale

1 pumn de ovăz

200 ml lapte degresat

Mod de preparare

Pui toate ingredientele într-un blender şi agiţi bine timp de 30 de secunde,până la omogenizare. Bei trei pahare de acestea pe zi. Deci ingredientele le înmulţeşti cu 3.