Sucuri naturale pentru slăbit. 4 reţete simple şi delicioase

grasime abdominala jpeg

Vrei să scapi de colăceii de grăsime de pe abdomen, fese, coapse, şolduri, picioare sau fund? Consumă unul dintre cele 4 sucuri naturale pentru slăbit despre care specialiştii susţin că stimulează metabolismul şi-ţi redau silueta de altădată.

1. Sucuri naturale pentru slăbit - Suc din ţelină şi sfeclă roşie

Ţelina este o legumă bogată în fibre dietetice,în timp ce sfecla roşie oferă multe alte beneficii organismului. Ingredientele se amestecă bine în blender,după care în sucul obţinut se poate adaugă 1-2 felii de lămâie. Antioxidanţii din compoziţia acestei băuturi detoxifică organismul.  

2. Suc din mere şi spanac

Pe lista cu sucuri naturale pentru slăbit poate fi trecut şi sucul din spanac şi mere. Spanacul este una dintre cele mai bune surse de

,folaţi,fier şi fibre dietetice. Pentru a prepara acest suc,ai nevoie de 2-3 mere taiate şi frunze de spanac,care se amestecă bine în blender. Această băuturi face minuni asupra siluetei.

3. Sucuri naturale pentru slăbit - Suc din ardei gras galben şi grepfrut

este unul dintre cele mai bune fructe care ajută la slăbit. În combinaţie cu ardei gras galben,efectele lui sunt şi mai puternice. Pentru a-i da gust,poţi adăuga şi puţină Stevie,un îndulcitor natural care nu-ţi afectează sănătatea şi silueta.

4. Suc din morcovi,ghimbir şi mere

Acest suc este bogat în acid citric,care are un rol major în procesul de slăbire. Ingredientele se amestecă în blender până când compoziţia devine uşor cremoasă. Pentru efecte maxime,sucul trebuie consumat în mod constant.