Super-alimentele care te scapă de calorii

1 71146 original jpg jpeg

Ţii diete, verifici cântarul în fiecare zi şi totuşi nu reuşeşti să ajungi la kilogramele dorite? Poate ar fi timpul să incluzi în alimentaţie alimente care ard caloriile. Iată care sunt acestea!

Alune braziliene

Unul dintre alimentele cele mai delicioase pe care poţi să le mănânci şi să arzi şi calorii sunt alunele braziliene. Acestea accelerează metabolismul,arzând caloriile mai repede,luptă împotriva celulitei şi stimulează sistemul imunitar.

Citeşte şi:

Dieta rapidă pentru plajă

Slăbeşte cu dieta cu tărâţe de grâu

Ţelină

Această legumă conţine puţine calorii şi ajută la arderea a mai multor calorii când este inclusă în dietă. Specialiştii recomandă ca atunci când consumi ţelină să o combini cu alte produse alimentare,pentru a primi substanţele nutritive şi mineralele de care are nevoie organismul.

Ceaiul verde

Dacă nu ai descoperit încă ceaiul verde este timpul să faci acest lucru. Bogat în antioxidanţi,ceaiul verde stimulează metabolismul şi ajută la pierderea kilogramelorîn plus.

Cereale integrale

Specialiştii spun că cerealele integrale sunt mai sănătoase decât cele rafinate. Acestea conţin vitamine,minerale,carbohidraţi,dar sunt sărace în grăsimi. Totodată,cerealele integrale sunt ideale în dietă,deoarece oferă senzaţia de saţietate,pentru că se digeră mai greu.

Acizii graşi Omega-3

Specialiştii spun că acizii graşi Omega-3 acţionează ca regulator al metabolismului. Acizii graşi Omega-3 reduc nivelul hormonului de leptină,ce controlează modul în care sunt arse grăsimile. Deoarece organismul nu produce acizi graşi Omega-3 trebuie să consumi peşte (ton,hering,somon) sau să apelezi la suplimentele cu Omega-3.

Avocado

Este un fruct bogat în grăsimi mononesaturate şi care accelerează metabolismul. Pe lângă aceasta,avocado reduce nivelul de colesterol,vindecă rănile,ţine departe bolile de inimă şi accidentul vascular cerebral şi are numeroase beneficii pentru ochi şi păr. Consumă-l dimineaţa cu roşii sau adaugă câteva felii de avocado în salate.Recente

Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg