Super-reţeta de ceai cu care slăbeşti 5 kg!

1 72448 original jpg jpeg

Astăzi, multă lume apelează la multitudinea de diete pentru a slăbi. Chiar dacă ele promit rezultate imediate, de multe ori acestea nu sunt vizibile. Iar acest lucru duce la dezamăgire şi, de cele mai multe ori, la renunţare.

Dar există o super-reţetă foarte sănătoasă şi care este pe bază de o plantă la fel de sănătoasă,care va accelera procesul de slăbit. În plus,va îmbunătăţi starea de sănătate,în timp ce curăţă rinichii,tratează infecţiile tractului urinar. Această plantă uimitoare este pătrunjelul.Pătrunjelul este cel mai popular în întreaga lume,mai ales atunci când vine vorba de slăbit,dar este folosit şi la multe reţete. Dar consumat astfel,nu ne bucurăm de beneficiile pe care le oferă. Cel mai eficient în acest caz este ceaiul. În plus,pătrunjelul este foarte benefic în tratarea infecţiilor tractului urinar,pietrelor la rinichi şi are efect diuretic. De aceea,este folosit în medicină.

Iată cum prepari ceaiul de pătrunjel: Ingrediente:

-5 linguri de pătrunjel tocat

-un litru de apă fierbinte

Mod de preparare

Tot ce trebuie să faci este să adaugi în apa pe care o pui la fiert,5 linguri de pătrunjel tocat,când este fierbinte. Acoperi vasul cu o farfurie şi-l laşi să facă infuzie 15-20 de minute,după care strecori pătrunjelul şi ceaiul poate fi băut.

Acest ceai este uimitor. Este foarte util şi eficient în lupta împotriva tuturor bolilor renale şi probleme ale tractului urinar. Te vei simţi excelent după ce vei începe să-l bei. În plus,ajută la eliminarea toxinelor din organism şi a fluidelor acumulate.

Cât se bea:

Trebuie să se bea 2-3 ceşti din acest ceai în fiecare zi,dar nu mai mult de un litru pe zi.