Tu ştii cum să obţii locul de muncă dorit?

1 50176 original jpg jpeg

Primul pas ca să te plasezi printre favoriţii unui interviu este să arăţi prezentabil, din cap până în picioare. Fie că eşti proaspăt absolventă sau cu ceva ani de experienţă, a fi agitată în ziua interviului este perfect normal. Sporeşte-ţi încrederea în tine înainte de a intra pe uşă! Iata câteva sfaturi!

1. Părul este la fel de important ca şi hainele pe care le vei purta la interviu. Asigură-te că părul este curat şi coafat simplu. Dacă îţi vopseşti de obicei părul,fii sigură că alegi o nuanţă naturală şi că rădăcinile nu sunt vizibile. Şi în nici un caz,nu experimenta cu nuanţa părului tău înainte de interviu!

2. Machiajul  trebuie să fie drăguţ,însă fără a fi evident. Ar trebui să fie în tonuri uşoare şi transparente. Evită dermatografele grele şi machiajul „smokey eyes”.  Buzele roşii nu sunt adecvate unui interviu.

3. Nu uita de unghiile tale. O manichiură îngrijită este observată de cei din jur şi esenţială. Evită culorile stridente!

4. Parfumul trebuie să fie aproape insesizabil. Ai grijă să nu alegi ceva prea greu ca esenţă. Nu toate persoanele suportă parfumurile,unele chiar au alergii,aşa că o notă discretă este recomandată!

5. Poartă haine care să îţi acopere tatuajele (în cazul în care ai unul la vedere). Dacă ai unul vizibil,poţi recurge la fond de ten şi pudră pentru a-l ascinde. Este,de asemenea,o idee bună să-ţi scoţi toate piercing-urile.

6. Alege orochie care este adecvată pentru poziţia dorită. Este recomandat să  fii un pic conservatoare. Evită întotdeaună hainele prea „explicite”,viu colorate sau prea în tendinţe.

Aspectultău este primul lucru pe care un potenţial angajator îl remarcă. Acesta te defineşte la fel de mult ca CV-ul tău. Aminteşte-ţi de aceea,că eşti acolo pentru un interviu,păşeşte cu încredere în birou şi nu uita să zâmbeşti.Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg