Uite cum poţi să mănânci ciocolată fără să te îngraşi!

simeon stalpnicul png

Îţi place ciocolata? Iată mai jos câteva idei cum să o incluzi în alimentaţia ta zilnică, fără să te îngrijorezi că silueta ta va avea de suferit.

Ciocolata neagră

Ciocolata neagră,cea cu un conţinut ridicat de cacao (peste 65%),are mult mai puţine calorii decât ciocolata cu lapte şi,în plus,este mult mai sănătoasă. Acest aliment este bogat în antioxidanţi,reduce colesterolul şi chiar poate preveni atacul cerebral,scăzând tensiunea arterială.

Ciocolata caldă

Atât timp cât e doar rezultatul unui amestec de praf de cacao şi de apă,ciocolata caldă îţi va oferi gustul delicios al desertului tău preferat,pentru doar 90 de calorii. Fără alte adaosuri,lapte sau frişcă.

Budică de ciocolată dietetică

Budinca este o altă variantă săracă în calorii a ciocolatei calde şi,dacă preferi deserturile reci sau la temperatura camerei,e o opţiune ideală. Nu adăuga nimic deasupra şi nu o consuma prea des.

Cacao

Un pahar cu lapte cu cacao îţi va satisface pofta de ciocolată şi-ţi va aduce aminte de copilărie. Dacă vrei să consumi cât mai puţine calorii,alege laptele semi-degresat sau degresat,în locul celui integral.

Îngheţata de ciocolată

O îngheţată de ciocolată îţi va satisface pofta de dulce şi nu te va face să-ţi depăşeşti caloriile zilnice,pentru a nu lua în greutate.