Vrei să slăbeşti? Ţine o cură cu verdeţuri de primăvară

1 73614 original jpg jpeg

Primăvara este anotimpul perfect pentru a profita din plin de verdeţurile de sezon. Unde mai pui că o cură cu salată verde, stevie, lobodă, urzici şi spanac detoxifică organismul şi te ajută să obţii silueta mult visată.

Ce beneficii au verdeţurile

Pentru că sunt bogate în clorofilă,verdeţurile combat constipaţia,respiraţia urât mirositoare,mirosurile corpului şi întăresc imunitatea. Consumul regulat de salată verdestimulează digestia,reduce colesterolul şi îndepărtează toxinele din organism. Loboda ţine la distanţă cancerul,iar spanacul protejează creierul de stresul oxidativ şi împiedică instalării cataractei şi a degenerării maculare. Pe lângă faptul că stevia este bună în curele de slăbire,ea mai are câteva beneficii pentru organism:reduce oboseala fizică,uşurează digestia şi reglează tensiunea arterială. Urzicile,în schimb,detoxifică sângele,combate anemia şi accelerează metabolismul.

Citeşte şi:Dieta cu urzici:slăbeşti şi îţi tonifiezi corpul

Ce presupune dieta cu verdeţuri

Dacă vrei să slăbeşti până la 5 kg în 7 zile,iată ce trebuie să conţină meniul tău alimentar.

Mănâncă la micul dejuno salată de verdeţuri,asezonată cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie,un ou fiert şi o felie de pâine prăjită.

Ca gustare,optează pentru seminţe de floarea-soarelui,de dovleac sau pentru nuci ori migdale.

Laprânz,poţi mânca o ciorbă de lobodă,de stevie sau de spanac.

La cină,consumă o salată mare de verdeţuri cu legume:roşii,catraveţi,ceapă verde.

Nu uita să bei cât mai multă apă şi limonadă îndulcită cu miere.

Alte alimente permise:cât ţii cura cu verdeţuri,mai poţi consuma şi:roşii,catraveţi,broccoli,ridichi,rucola,ardeii graşi,piept de pui fără piele.

Citeşte şi:Ce poţi trata cu lobodă