Ce băuturi alcoolice ţi se potrivesc în funcţie de personalitate?

1 bauturi alcoolice 2 jpg jpeg

Psihologia împarte oamenii în tipologii. Unii oameni ştiu că este dificil să împace dorinţa de originalitate cu tiparele pe care societatea le promovează şi le încurajează. Femeile în mod deosebit sunt încadrate în anumite tipologii din care o parte se chinuie să iasă, iar pe care altele le îmbrăţişează cu bucurie.

Niciuna dintre opţiuni nu este greşită. Fiecare este responsabil pentru propriile alegeri, iar aceste alegeri sunt cele care definesc omul.

Câte băuturi, atâtea personalităţi

Tot ce faci, toate preferinţele în materie de obiecte, mâncare, accesorii, haine sau hobby-uri, vorbesc despre tine. Dacă nu te-ai gândit până acum, află că tipul de băutură pe care îl preferi este relevant pentru personalitatea ta. De ce ar fi însă relevant ce bauturi alcoolice preferă cineva? Răspunsul este simplu: pentru că, la fel ca oamenii, băuturile au propriile personalităţi şi caracteristici. Iar aceste caracteristici nu sunt compatibile cu oricine.

stanga
dreapta
2 bauturi alcoolice 1 jpg jpeg

În continuare, vom încerca să spulberăm miturile şi preconcepţiile legate de preferinţele femeilor în materie de băutură. Diversitatea reprezintă o caracteristică a vieţii. În ciuda tipologiilor şi a trăsăturilor comune, fiecare persoană este unică. Indiferent dacă împarţi cu alte persoane pasiunea pentru o băutură, experienţa ta cu aceea băutură, senzaţiile şi sentimentele pe care ţi le provoacă sunt irepetabile.

2 bauturi alcoolice 1 jpg jpeg

Tăria şi subtilităţile

Whisky-ul face parte dintre acele băuturi alcoolice asociate bărbaţilor. Se presupune faptul că tăria băuturii le descurajează pe femei, care preferă gusturi mai ”blânde”. Însă acesta este un stereotip dovedit fals de multe persoane de sex feminin. Această băutură, pe lângă tărie, are şi o subtilitate a gustului.

Astfel, dacă îţi place să descoperi aromele ce se ascund în spatele unui whisky, înseamnă că eşti o persoană intuitivă, care nu se dă în lături de la provocări. Îţi place să descifrezi aspectele ascunse. Femeile care preferă un pahar de whisky de calitate sunt hotărâte, fac faţă cu brio greutăţilor şi nu ezită atunci când trebuie să ia o decizie fermă.

Gusturi rafinate

Există anumite băuturi alcoolice care au o reputaţie mai exclusivistă. Şampania şi vinurile spumante în general intră în această categorie. Nu degeaba ele sunt privite drept băuturi feminine. Sofisticarea, rafinamentul, efervescenţa sunt trăsături prin excelenţă ale sexului feminin şi se aplică cu succes acestor tipuri de băuturi.

Femeile care apreciază rafinamentul unei şampanii sunt persoane care au aşteptări mari de la viaţă şi de la oamenii din jurul lor. Ele muncesc din greu pentru a-şi atinge obiectivele, dar nu uită niciodată să se bucure de lucrurile de calitate. Eleganţa şi diplomaţia le definesc şi le deschid drumul către succes.

Sufletul petrecerilor

Unele băuturi alcoolice reprezintă o odă închinată vieţii. Ele sunt consumate în momentele de veselie, în mijlocul petrecerilor. Seva vieţii curge odată cu aceste băuturi, iar femeile ştiu să se bucure din plin de ea. Acele persoane care preferă romul, tequila ori vodca sunt spontane, impulsive, pline de energie şi de optimism. Femeile care apreciază un pahar de rom, indiferent dacă e băut simplu sau ca ingredient principal într-un cocktail, sunt cele care radiază de veselie şi îi molipsesc pe cei de lângă ele cu bună dispoziţie.

Indiferent ce bauturi alcoolice preferi, bucură-te de experienţă! Fiecare aromă, fiecare gust, fiecare textură îţi activează simţurile, iar personalitatea ta unică va face din asta o experienţă la fel de specială.