Mihaela Bilic, despre relaţia ei cu mâncarea: „Sunt pofticioasă, capricioasă şi fără limite. Nici urmă de moderaţie şi echilibru“

1 untitled jpg jpeg

Nutriţionistul Mihaela Bilic nu se sfieşte să vorbească deschis nici măcar când vine vorba de propria persoană şi recunoaşte, într-o postare pe Instagram, că are o relaţie aparte cu mâncarea.

Într-o postare însoţită de câteva fotografii inedite, aceasta recunoaşte că este o gurmandă şi vorbeşte sincer despre "păcatele" sale alimentare.

"Francezii au un proverb care spune că nu putem fi prieteni până nu am mâncat împreună. Adevărul despre noi îl aflăm din relaţia noastră cu mâncarea. Cunoşti o persoană dincolo de haine, aspect fizic şi declaraţii verbale atunci când o observi mâncând. 

De multe ori mă uit la mine şi constat amuzată cum mă comport şi cât mă trădează mâncarea. Se vede fără urmă de îndoială că sunt impulsivă, pasională, pofticioasă, capricioasă şi fără limite. Nici urmă de moderaţie şi echilibru, extremele sunt definiţia mea. Iar când vine vorba de asumarea răspunderii nu dau înapoi şi nu mă ascund, îmi plătesc păcatele fără să clipesc. Aşa că vă îndemn şi pe voi să folosiţi relaţia cu mâncarea ca să vă cunoaşteţi mai bine. Pentru că în faţa unei farfurii cu mâncare suntem adevăraţi, autentici, fără mască", a scis nutriţionistul pe contul său de Instagram.

FOTO: Instagram/Mihaela BilicRecente

Test de personalitate  jpg
prieteni   shutterstock 2030231144   crop jpg
LIVE ora 1300 jpg
1 telefon jpg jpeg
Test de personalitate   Lungimea degetului mic   Captura Youtube jpg
Barbat jpg
Creveti mantis jpg
sindromul impostorul shutterstock 2146571189 jpg
Clark 1 jpg
cap om jpg
femeie meteo shutterstock 1908728758 jpg
1 shutterstock 35686414 culori jpg jpeg
Test personalitate jpg
Culoare jpg
Kanji jpg
lider   be unique gbe1cfc331 1280 jpg
bani jpeg
elementele naturii   shutterstock 249716197 jpg
oua incondeiate bucovina jpeg
2 tablou  jpg