5 alimente care te fac instantaneu mai fericită

1 68193 original jpg jpeg

Din punct de vedere tehnic confortul alimentar este considerat a conţine niveluri ridicate de carbohidaţi şi trebuie să existe o legătură sentimentală sau culturală între aliment şi persoana care o îl mănâncă.

Un studiu făcut de americani spune că aceste alimente pot fi clasificate în funcţie de genul persoanei şi gustul ei. O muşcătură dintr-un aliment care aduce zâmbetul pe faţa ta,o înghiţitură care relaxează muşchii şi o ciugulitură care schimbă stare ade spirit,este ceva pe care trebuie să păstrezi întotdeauna la îndemână,deoarece nu ştii niciodată ce îţi poate schimba starea de spirit.

Iată ce alimente te fac mai fericită:

1. Cafea cremă instant

Cum poţi fi fericită fără o ceaşcă de cafea? Şi dacă adaugi cremă de frişcă,este şi mai delicioasă.Reţetă:Ia o linguriţă de cafea instant şi una de zahăr la o cană,adaugă câteva picături de apă şi amestecă până se topeşte zahăr,iar cafeaua devine aproape maro. Adaugă laptele fiert şi amestecă. Acum,adaugă 2 linguriţe de smântână bătută şi se serveşte.

2. Paste cu legume

Este alimentul final de confort care poate fi preparată în mai puţin de 10 minute.

Într-o tigaie se adaugă 2 linguri de unt. Căleşte

şi legumele tocate,la alegere. Fierbe fideaua două minute,împreună cu legumele. Adaugă apa,fideaua şi legumele,şi este gata în 5 minute. Mănâncă pentru a creşte starea ta de spirit.

3. Ciocolată caldă

Această băutură aduce imediat starea de energie de care ai atât de multă nevoie. Are un gust mai bun dacă îi adaugi bezele şi frişcă. Dacă eşti la regim alimentar,răsfaţă-te în zilele mai răcoroase.

Fierbe două ceşti de lapte cu 2-3 linguriţe de ciocolată. Adaugă zahăr după gust,serveşte cu frişcă şi sos de ciocolată.

 4. Omletă cu brânză  

Hmm,ce delicioasă este.

bate ouăle împreună cu ceapa,

,ardeiul verde,roşii şi frunze de coriandru,toate tocate sau date prin răzătoare. Adaugă sare şi piper după gust. Atunci când e aproape gata,pune o parte generoasă de brânză,pe de o parte şi de alta. Las-o 2-3 minute,ia-o de pe foc şi este gata de servit.  

5. Prăjitură cu ciocolată

O indulgenţă delicioasă care dintr-o dată te face să zâmbeşti şi da,este dovedit ştiinţific!

Într-un bol se pun 5 linguriţe de făină de grâu,2 de unt,un vârf de cuţit de scorţişoară pudră,4 linguriţe de zahăr,un

,esenţă de vanilie,3 linguriţe de praf de ciocolată,2 linguri Nutella sau ciocolată topită şi se amestecă bine. Adaugă câteva picături de lapte dacă amestecul este prea tare. O laşi la cuptorul cu microunde 3-4 minute. Acoperă cu sos de ciocolată şi se serveşte.