5 caracteristici ale oamenilor puternici

5 54531 original jpg jpeg

Sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze şi parcă necazurile îi întâresc şi mai mult. Fie că este vorba despre o boală sau despre pierderea cuiva drag, oamenii cu caracter puternic ştiu să iasă cu capul sus din necaz. Iată care sunt trăsăturile de caracter care îi domină.

Atenţia

Oamenii cu un caracter puternic sunt atenţi la tot ceea ce se întâmplă în viaţa lor,dar şi în jurul lor. Nu lasă gândurile negative să-i copleşească şi văd necazurile ca pe o furtună care va trece. Acordă mult mai multă atenţie persoanelor pozitive din viaţa lor şi încearcă să facă totul cu o atitudine pozitivă şi calmă.

Nu se compară cu alţii

Persoanele cu o personalitate puternică,liderii,nu-şi irosesc timpul comparându-se cu alţii. Înţeleg că fiecare are o menire,este mai bun într-un domeniu sau altul şi de aceea nu-şi spun niciodată că „X este mai bun ca mine la pictură,eu de ce nu ştiu să fac asta”.

Pentru ei,atitudinea câştigătoare este cea de a se compara cu ei înşişi şi se gândesc cum să-şi îmbunătăţească performanţele.Acesta este un drum sigur spre succes.

Nu trăiesc în trecut

Liderii sunt cei care îşi asumă greşelile şi care învaţă ceva din acestea. Sunt oameni care trec peste dezamăgiri şi nu caută de mii de ori răspunsuri la întrebări. Persoanele cu un psihic puternic nu regret deciziile luate şi nu dau vina pe alţii pentru eşecurile lor.

Mai citeşte şi:

Stă în puterea ta să atragi norocul

Cura de fericire în 3 paşi

Găsesc umor în orice situaţie

Râsul este cel mai bun mod de a trece peste dezamăgiri. Să faci haz de necaz,mai pe româneşte. O să te eliberezi de stresul momentului,cu o porţie bună de râs. Astfel,nu pierd timp preţios compătimindu-se şi găsesc energia să o ia de la capăt.

Nu sunt obsedaţi de control

Persoanele care au obiceiul să-şi planifice totul sunt tot timpul în alertă,neliniştite,se tem să nu facă ceva greşit şi uită să mai trăiască. Uneori,detaliile ne fac să nu mai vedem lucrurile care chiar contează.

Ei bine,oamenii învingători adoră provocările şi nu se tem niciodată de schimbare. Atât pe plan personal,cât şi pe plan profesional.Recente

Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg