5 sfaturi pentru a fi mereu în formă

1 66438 original jpg jpeg

Dacă speri ca acest articol să îţi ofere o soluţie magică pentru a scăpa de grăsimea din zona coapselor şi pentru a avea un abdomen plat, ei bine, s-ar putea să fii surprinsă.

Nici chiar celebrităţile pe care le admiri pe covorul roşu nu au o pilulă magică ce le face să arate aşa. Or fi ele vedete,dar atunci când mănâncă un hot-dog,fie ele de sex feminin sau masculin,tot trebuie să îşi sugă burta înainte de a apărea în faţa camerelor de filmat. La fel ca oricare muritor de rând. Sigur,ele pot avea instructori personali care să le spună exact ce exerciţii să facă şi bucătari care le pregătesc cu atenţie bucatele,dar până la urmă de fiare tot ele trebuie să tragă.

Iată,aşadar,ce ai de făcut pentru a arăta ca o celebritate.

1. Fii atentă la ceea ce mănânci!

Revizuieşte-ţi alimentaţia! Adică taie de pe listă tot ce te împiedică să slăbeşti. Dacă te gândeşti bine,trebuie să renunţi cam la tot ce este extrem de gustos! De astăzi,regimul tău alimentar va avea la bază altă politică:verde,slab şi proteine. Haide,curaj,nu e chiar atât de rău!

2. Acţionează responsabil!

Încetează să te mai recompensezi cu alimente sau să găseşti alinarea în dulciuri,doar nu mai eşti copil! Vrei să te simţi bine în pielea ta? Răsplăteşte-te cu un masaj, mergi la shopping,fă-ţi programare la pedichiură sau fă orice te face să te simţi bine! Dar niciodată nu te refugia în mâncare.

3. Fă exerciţii scurte şi intense!

În loc să stai ore întregi în faţa unui aparat,optează pentru antrenamentele de scurtă durată,dar intense. Ajută mai bine la arderea grăsimilor.

4. Rutina este inamicul numărul 1!

Pe scurt,programul de antrenamentar trebui să includă mişcări cât mai variate. Alege exerciţii care îţi permit să mergi,să alergi,să sari,să tragi,să împingi,să dansezi. Amestecă aceste elemente în cât mai multe combinaţii,fiindcă rutina este inamicul principal al exerciţiilor. 

5. Fii coerentă!

Da,coerenţa este cheia! Trebuie să te ţii de regimul de viaţă în fiecare zidin săptămână,indiferent de sezon sau de ocazie!