5 soluţii pentru pielea lăsată

1 67845 original jpg jpeg

Ai reuşit în sfârşit să ai greutatea dorită, dar nu eşti încă mulţumită de felul în care arăţi, pentru că ai observant că pe burtă, pe braţe, pe picioare şi pe coapse pielea s-a lăsat? Nu te descuraja! Avem câteva soluţii pentru pentru pielea lăsată.

Soluţii pentru pielea lăsată-Tonifică-ţi muşchii

 

Tonifierea musculaturii te poate ajuta să scapi de pielea lăsată după pierderea în greutate. Poţi face asta prin realizarea de exerciţii fizice care presupun ridicarea de greutăţi. Pentru a te asigura că le faci corect,cere ajutor profesionist şi asigură-te că ridici greutăţi în condiţii de siguranţă.

Soluţii pentru pielea lăsată-Poartă lenjerie adecvată

O lenjerie de corp potrivită greutăţii tale te poate ajuta. Aceasta este o modalitate foarte bună de a ascunde excesul de piele din zona burţii. Optează pentru sutiene cu închidere în faţă şi bretele groase,care pică foarte bine pe spate.

Soluţii pentru pielea lăsată-Îmbracă haine îndrăzneţe

O ţinută formată dintr-un pulover şi o curea groasă în talie este o modalitate foarte bună de acoperi talia. Blugii cu talie înaltă sunt o altă opţiune potrivită pentru tine. Cauţi însă ceva mai îndrăzneţ? Încearcă o rochie dreaptă,într-o culoare curajoasă,cum este roşu. Acesta ar trebui să depăşească genunchii. Asociată cu tocuri,ţinuta îţi va face picioarele să arate suple.

Soluţii pentru pielea lăsată-Învaţă să-şi iubeşti pielea

În loc să ai resentimente că ai slăbit din cauza pielii lăsate,ia-ţi ca angajament să ai o viaţă mai sănătoasă şi să fii activă. Psihologii spun că excesul de piele nu este o tragedie aşa cum multe persoane cred,ci e doar un detaliu nesemnificativ.

Soluţii pentru pielea lăsată-Operaţia chirurgicală,ultima soluţie

 

Când vine vorba de excesul de piele după pierderea în greutate,adevărul este că singura modalitate sigură prin care poate fi eliminată este operaţia chirurgicală,cum este abdominoplastia. Potrivit medicilor plastici,pacienţii care au apelat la o asemenea intervenţie chirurgicală nu doar că şi-au îmbunătăţi calitatea vietii,şi au mult mai multe şanse să nu se mai îngraşe.