6 alimente care stimulează arderile calorice

1 66193 original jpg jpeg

Mersul la sală şi practicarea exerciţiilor fizice nu sunt singurele lucruri care stimulează arderile calorile. Există câteva alimente minune care pot accelera arderile în mod natural, şi astfel nu te îngraşi.

Iată care sunt aceste alimente minune:

1. Ouăle

Acestea sunt bogate în proteine,conţin nouă aminoacizi esenţiali de care organismul are nevoie. A fost demonstrat că persoanele care consumă ouă la micul dejun sunt mai sătule şi nu mai mănâncă câteva ore,şi astfel se reduce consumul  caloric zilnic,şi slăbeşti. Studiile au arătat în mod repetat că un mic dejun sănătos şi bogat în proteine,scade pofta de mâncare pe tot parcursul zilei. Consumă ouădimineaţa în timp ce arderile sunt active,ceea ce le face o combinaţie perfectă.

2. Seminţele de chia

Aceste seminţe au fost folosite ca aliment medicament în Europa Centrală şi America de Sud,şi în multe alte culturi,pentru a preveni diabetul zaharat,obezitatea şi bolile cardiace. Încărcate cugrăsimi sănătoaseantiinflamatorii,proteine şi fibre,seminţele de chia sunt foarte bune pentru organism. Dintr-o lingură de seminţe beneficiezi de acizi graşi omega 3,fibre,proteine şi fitonutrienţi.  

3. Scorţişoara

Scorţişoara este un centru de putere de ardere de grăsime care stimulează metabolismul şi a fost dovedit că ajută organismul la blocarea absorbţiei de glucoză şi sporeşte acţiunea insulinei pentru a elimina zahărul din sânge. Agentul antiinflamator contracarează efectele obezităţi. A fost demonstrat că încetineşte senzaţia de foame din stomac,care stabilizează zahărul din sânge prin încetinirea tranzitului în intestinul subţire.

4. Ghimbirul

Adesea menţionat ca un " remediu universal, " consumul de ghimbir este benefic pentru are proprietăţi antiinflamatorii,antihipertensive,sensibilizare,şi efecte de stimulare asupra tractului gastro-intestinal. Condimentul scade senzaţia de foame,creşte arderea grăsimilor,şi poate fi folosit ca un remediu pentru a ajuta la simptomele digestive,inclusiv constipaţia,balonarea,disconfortul epigastric,indigestia şi greaţa. 

5. Avocadoul

Acesta este unul dintre alimentele care conţin cantităţi mari de grăsimi sănătoase antiinflamatorii,este bogat în proteine,fitonutrienţi şi fibre. Uleiul de avocado conţine acizi graşi mononesaturaţi,acid oleic,care a fost demonstrat că duce la lipsa apetitului. Dietele bogate în omega 9 te protejează de depunerea grăsimii pe abdomen.

6. Ceaiul verde

Când vine vorba de slăbit şi de stimularea arderilor,consumul de ceai verde este recomandat,la fel ca şi ceaiul negru,pentru cele cu un metabolism slab. Cafeina din ceaiul verde sporeşte consumul de energie şi oxidare a grăsimii prin activarea sistemului nervos simpatic,în timp ce polifenolii contracarează scăderea ratei de repaus a metabolismului,care însoţesc pierderile în greutate.