6 super-alimente pentru o piele sănătoasă

1 66464 original jpg jpeg

Pentru o piele radiantă, sănătoasă şi frumoasă, cele mai bune remedii se găsesc în nutrienţii din alimentele consumate zilnic. Citeşte în continuare care sunt cele 6 super-alimente pentru o piele sănătoasă şi strălucitoare.

1. Alimente pentru o piele sanatoasa-Iaurtul

Aplică iaurt direct pe faţă,ca remediu pentru calmarea pielii uscate şi iritate. Acesta este bogat în zinc,calciu şi vitamina B2,care ajută la lupta împotriva acneii,stimulează reproducerea celulelorşi menţine pielea strălucitoare.

Cum îl foloseşti:

Ai nevoie de trei linguri de iaurt,două linguri de fulgi de ovăz fiert şi răcit şi o lingură şi jumătate de miere. Amestecă până obţii o pastă moale,aplică pe faţă şi lasă să acţioneze timp de 10 minute. Clăteşte cu apă călduţă.

2. Căpşuni

Căpşunile sunt pline de vitamine anti-îmbătrânire. Acestea conţin vitamina C,care ajută la lupta împotriva radicalilor liberi,lăsând pielea radiantă.

Prepară un smoothie delicios şi uşor,care este bogat în minerale şi vitamine. Se amestecă o ceaşcă de căpşuni,o banană,o cană de lapte de migdale şi o linguriţă de miere cu un praf de scorţişoară. Adaugă şi nişte gheaţă pentru opiele strălucitoare.

3. Alimente pentru piele sanatoasa-Rodia

Rodia este considerată un super-aliment,deoarece este bogată în antioxidanţi,reglează fluxul de sânge şi combate inflamaţia şi roşeaţa.

Cum îl foloseşti:

Amestecă rodia în una din salatele tale delicioase.

4. Ceai alb

Ceaiul alb are o varietate de beneficii. Conţine antioxidanţi care au uimitoare proprietăţi anti-îmbătrânire şi ajută pielea să lupte contra radicalilor liberi,lăsându-ţi tenul mai ferm.

Bea-l!

5. Morcovi

Dacă sunt destul de buni pentru Bugs Bunny,sunt destul de buni şi pentru tine. Morcovii sunt un plini de vitamina A,vitamina C şi beta-caroten,care prezintă mai multe avantaje,cum ar fi asistarea la repararea ţesutului pielii,susţinerea producţiei de colagen în organism şi îmbunătăţirea vederii.

Cum îl foloseşti:

Taie-i în beţe subţiri şi îi consumi ca gustare între mese,alături de felii de avocado,stropite cu lămâie.

6. Alimente pentru o piele sanatoasa-Migdalele

 

Migdalele sunt bogate în vitamina E-care este super hrănitoare pentru pielea ta. Acestea conţin,de asemenea,multe proteine-element constitutiv important al pielii.

Amestecă cu musli pentru o gustare plină de energie.